Πώς βάφεται μια υποψήφια βουλεύτρια  του ΠΑΣΟΚ; Κανείς ποτέ δεν αναρωτήθηκε. Εκτός από την Κέλλη Σταμούλου που ίσως έκανε το καλύτερο προεκλογικό σποτ και χωρίς να πληρώσει ευρώ.  Τι μάθαμε για την βουλεύτρια «Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, όπου είχε καταργηθεί η ποδιά. Να σας πω και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ, πριν πολλά πολλά χρόνια. Θεσμοθέτησε την ψήφο στα 18 χρόνια. Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα. Νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο. Κατάργησε το έγκλημα της μοιχείας. Θεσμοθέτησε την πενθήμερη εργασία. Εάν δεν μας βλέπουν τα UFO, δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί η ζωή είναι ωραία».

https://t.co/ck7pDbxuDL

Η Κέλλυ Σταμούλη είναι δικηγόρος και ζωγράφος, κόρη του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη, Γιάννη Σταμούλη. Στις επόμενες εκλογές αποφάσισε να πολιτευθεί με το κόμμα που υπηρέτησε και ο πατέρας της και να είναι μια από τις γυναίκες που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθηνών. Στο TikTok δραστηριοποιείται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κοντεύει να γίνει Influencer και να κάνει χορευτικά challenges για την ψήφο των 20αρηδων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

@userkellycookie #getreadywithme #pasok #υποψηφιαΑΑθηνας #politicalcandidate #athensdowntown ♬ original sound – Kelly Stamouli Κέλλυ Σταμούλη