O κακός χαμός γίνεται στην ΑΣΟEΕ κυρίες και κύριοι και όπως λογικά ήδη θα γνωρίζετε, ένας πού ψύχραιμος αστυνομικός τράβηξε τον όπλο του και έριξε στον αέρα λες και βρίσκεται σε γάμο στην Κρήτη. Εντάξει, καλό είναι να τηρούνται κάποιες παραδόσεις αλλά να μην το παρακάνουμε, στο 2023 βρισκόμαστε και σίγουρα όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Όπως διαβάζουμε στο intronews.gr, περίπου 20 άτομα βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έβαλαν φωτιά σε κάδους για να γιορτάσουν πρόωρα την ανάσταση του Κυρίου. Και αυτό, όχι, δεν πήγε πολύ καλά.

Μάλιστα, κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της Πατησίων, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις γιατί ποτέ μια ομάδα αστυνομικών δεν είναι αρκετή. Κατά τις πληροφορίες του πάντα έγκυρου και έγκαιρου ΣΚΑΪ (εδώ το καλύτερο παράδειγμα), ένας ένστολος φαίνεται πως πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. «Μπαμ, μπαμ, φύγετε από εδώ, αφήστε μας ήσυχους». Δεν ξέρουμε αν είπε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα το σκέφτηκε.

Μην τσιμπάτε όμως από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν «φαίνεται» ή «φέρεται», όντως πυροβόλησε στον αέρα. Μάλλον θα ήθελε να προστατέψει την ίδια του τη ζωή όπως ακριβώς ο οδηγός του γερανού της αστυνομίας που έπαιξε μπόουλινγκ με κάδους και διαδηλωτές, τότε στις διαδηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη.

Ειδικότερα, για να σας βάλουμε και στο κλίμα, περιπολικό της αστυνομίας φαίνεται να δέχθηκε επίθεση με πέτρες και να εγκλωβίστηκε στο σημείο, με έναν αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα. 

Έτσι, νιώσαμε την ανάγκη, λόγω της αδυναμίας μας στην τέχνη αλλά και την σωστή μεταφορά της είδησης, να ζητήσουμε από το εξαιρετικό ChatGPT και την τεχνητή νοημοσύνη ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ να μας γράψει τρία ποιήματα που θα άφηναν τον Ρίτσο χωρίς δουλειά, χρησιμοποιώντας ως πηγή έμπνευσης την πρόταση ««αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα». Μην ρωτάτε γιατί, αναλαμπές είναι αυτές. Πάντως, γελάσαμε αρκετά. 

Το σουρεάλ ποίημα του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή με τους αραμπάδες και τα καρούλια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα διαβάσετε. Απολαύστε ελεύθερα.

Ποίημα πρώτο

Ποίημα δεύτερο

Ποίημα τρίτο

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Ζητήσαμε από το ChatGPT να μας εξηγήσει τους πιο “θανασικούς” στίχους του Θανάση

Το Νο.1 επάγγελμα που απειλείται περισσότερο από το ChatGPT είναι το πιο βαρετό ούτως ή άλλως

Ποιοι συγγραφείς του χθες θα έτρωγαν cancel σήμερα σύμφωνα με το ChatGPT