Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Πατησίων έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδας ατόμων που βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ και αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν το περιπολικό εγκλωβίστηκε από την ομάδα ατόμων, αστυνομικός απάντησε με πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό.

Κλειστή η Πατησίων

Κλειστή παραμένει η οδός Πατησίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς ομάδα περίπου 35 ατόμων έχουν τοποθετήσει κάδους ως οδοφράγματα και, σε κάποιους από αυτούς, έχουν βάλει φωτιά. 

Τι συνέβη

Σε διαδικασία βρίσκεται ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αστυνομικών για άσκοπους πυροβολισμούς. Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν ένα διερχόμενο περιπολικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες. Τότε, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας εκ των επιβαινόντων αστυνομικών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. 

Λόγω της κατάστασης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων, από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας έως την Αγίου Μελετίου, ενώ στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.