Το παρακάτω περιστατικό να το πούμε «ιδιαίτερο»; Μήπως περίεργο; Μήπως σοκαριστικό; Πάντως συνέβη στον αξεπέραστο Βόλο. Χθες, Δευτέρα, περίπου στις τρεις το μεσημέρι, ένας 30χρονος άνδρας, μπήκε στο κτίριο Σπίρερ στον Βόλο, όπου και στεγάζονται οι δημοτικές υπηρεσίες. Εισήλθε, λοιπόν, από την είσοδο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και αποφάσισε να αυνανιστεί. 

Εκείνη την ώρα ήταν η λήξη του ωραρίου εργασίας, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται ακόμα στον χώρο. Εκτός από τους εργαζόμενους, βρίσκονταν και αρκετοί πολίτες εκεί. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 30χρονος, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, μπήκε στον προθάλαμο του κτιρίου, κατέβασε το φερμουάρ του, ανοίγοντας το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έδειχνε να μην έχει επίγνωση της πράξης του, σύμφωνα με το gegonota.news

Εν τω μεταξύ, οι υπάλληλοι του ζήτησαν να αποχωρήσει, προειδοποιώντας τον πως θα καλέσουν την Αστυνομία. Βέβαια, πριν προλάβουν να το κάνουν, ο άνδρας πρόλαβε να διαφύγει. Δεν ξέρουμε πού ακριβώς κατέληξε να αυτοϊκανοποιείται τελικά. Σίγουρα όχι στο κτίριο ή σε περιπολικό. 

Αξεπέραστος Βόλος, αξεπέραστος Άνθρωπος. 

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: