Και εκεί που λες ότι όχι, δεν πάει πιο κάτω, τελικά υπάρχει πιο κάτω. Πλέον, μιλάμε για ξεκάθαρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας αφού έχει φυσικά προηγηθεί η γνωστή πλύση εγκεφάλου και διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τις πρώτες μέρες της τραγωδίας στα Τέμπη. Όπως φαίνεται, όμως, όλοι αυτοί που έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν, τουλάχιστον μέχρι να πάμε στην κάλπη.

Τις τελευταίες ώρες, έρχονται στον αφρό διάφορες καταγγελίες από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν τα «στημένα» ρεπορτάζ γνωστών καναλιών για το πρώτο δρομολόγιο επιβατικής αμαξοστοιχίας προς την Καλαμπάκα. Ε, σε πιάνει μια αηδία.

Μετά από ένα μήνα, αναχώρησε από την Αθήνα το πρώτο τρένο και σε αυτό επέβαιναν ο υπουργός μεταφορών και υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης αλλά και διάφορα στελέχη της κυβέρνησης και της συνδικαλιστικής της παράταξης της ΝΔ, τη ΔΑΚΕ. Τυχαία, έτσι, μην πάει το μυαλό σας αλλού.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν αναρτηθεί στα social media, κατά την διάρκεια της ζωντανής του σύνδεσης μέσα από τρένο, στον αγαπημένο μας ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ως επιβάτης της αμαξοστοιχίας ο Λευτέρης Μωϋσιάδης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να επανέλθει η εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορείς να έχεις συνεπιβάτη τον φόβο». ΤΙ-ΖΟΥ-ΜΕ! Μετά το 1:03 η ομορφιά:

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Σε ρεπορτάζ του Alpha, ένας εκ των επιβατών που κατέβαινε από τρένο περιέγραψε στον δημοσιογράφο τις εντυπώσεις του και δεν θα το πιστέψετε, ήταν άριστες. Αυτός ο «επιβάτης» ήταν ο συνδικαλιστής σταθμάρχης ο οποίος συνόδευε τον υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο στην πρόσφατη επίσκεψή του στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι, στην συγκεκριμένη επίσκεψη είχε πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην διάρκεια της οποίας υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του υφυπουργού και ενός εκ των σταθμαρχών της Λάρισας για την περίφημη τηλεδιοίκηση. Αυτός είναι που είχε πει και το γνωστό, πλέον, «τέλος».

https://t.co/5JNzAPbAnn

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Κανονικά και με το νόμο θα κατέβει στις εκλογές ο συγκινημένος Κώστας Καραμανλής

Ράνια Τζίμα, σταμάτα να πειράζεις τον Γιάννη Οικονόμου και τον Γιάννη Πρετεντέρη

Τέμπη: Με χυδαιότητα κάνει την πρώτη της “εμφάνιση” η Hellenic Train μετά την τραγωδία