Ναι σύμφωνοι, μπορεί να μετράς αντίστροφα για την άνοιξη, όμως ο πιο ταιριαστός αποχαιρετισμός για το χειμώνα, δεν είναι άλλος από το  Tomorrowland Winter, το μεγαλύτερο χειμερινό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο. Μέσα στο κατάλευκο σκηνικό των Άλπεων και υπό τους ήχους εμβληματικών club anthems, του σήμερα αλλά και του χθες, χιλιάδες clubbers πάρταραν με τους κορυφαίους djs. Όχι και άσχημα, έτσι δεν είναι; 

Για όσους δεν καταφέραμε να βρεθούμε εκεί, το vuse, που βρίσκεται σε κάθε συναυλία που δημιουργεί τις μουσικές τάσεις του μέλλοντος, φρόντισε να φέρει και φέτος στις οθόνες μας (από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου) αυτή τη μοναδική εμπειρία Tomorrowland, του φεστιβάλ των μυθικών stages της ασυναγώνιστης ατμόσφαιρας και των διασημότερων DJs. Το vuse βρέθηκε εκεί Το vuse βρέθηκε εκεί ακριβώς που η μουσική ενώνει και απογειώνει, στο παραμυθένιο σκηνικό του Tomorrowland Winter, που δημιουργήθηκε και φέτος στο ονειρικό Alpe D’Huez, με καλεσμένους τους αγαπημένους Instagrammers και YouTubers Dat Lilly, Natasha Kay και Fipster, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να μεταφέρουν τα μαγικά vibes του Tomorrowland winter, μέσα από τα κανάλια τους στα social media πριν και κατά τη διάρκεια των lives!

Οι 3 influencers είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους ρυθμούς των μεγαλύτερων djs της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Ενώ κάλυπταν καθημερινά την μαγική ατμόσφαιρα του Tomorrowland Winter με  Live stories και Posts. Και κάπως έτσι, βρέθηκαν εκεί νοερά και ένιωσαν τον παλμό από παραμυθένιο σκηνικό του Tomorrowland Winter, οι χιλιάδες followers τους, με τους οποίους οι προσκεκλημένοι του vuse μοιράστηκαν περιεχόμενο στα προσωπικά τους Instagram accounts, ποστάροντας από τους χώρους του φεστιβάλ και από την αρένα την ώρα των sets από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς djs του πλανήτη.

Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν διάσημοι djs όπως οι Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Martin Garrix & Steve Aoki και κοινό από όλο τον κόσμο ενώθηκε σε μια μοναδική χειμερινή φεστιβαλική εμπειρία γεμάτη χιόνι, μουσική και εκπληκτική θέα στις μυθικές πλαγιές του Alpe d’Huez και τα γύρω βουνά.

Όσο για εμάς; Θα ανυπομονούμε μέχρι το επόμενο απόλυτο χειμερινό πάρτι, με τους περισσότοερους από 100 Djs και μουσικούς. Έως τότε θα έχουμε και την καλοκαιρινή εκδοχή του Tomorrowland, αυτή με την οποία εδραιώθηκε ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ του πλανήτη.  Αν αγαπάς κι εσύ την ηλεκτρονική μουσική και βρίσκεσαι στα καλύτερα parties , ακολούθησε το Vuse στο Instagram και απόλαυσε μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού Tomorrowland Winter, μέσα από τα μάτια των Natasha Kay, Dat Lilly και Fipster.