Οι βουλευτές μας είναι εξαιρετικά βαρετοί. Ή εξαιρετικά καλοί στο να κρατάνε τα μυστικά τους πραγματικά μυστικά. Δεν χρειάζεται να καταλήξουμε τώρα σε ένα συμπέρασμα. Απλώς ας δούμε λίγο το πάθημα ενός Βρετανού βουλευτή που βρέθηκε στην αμήχανη θέση να ξυπνάει γυμνός σε έναν οίκο ανοχής, καλώντας άλλον πολιτικό να τον βοηθήσει. Όχι, δεν είναι σενάριο Hangover, είναι μια ακόμα μέρα στον πλανήτη Γη. 

Σε άλλα νέα, ανώτερος αξιωματούχος στη Βρετανία έλαβε στις 4 τα ξημερώματα μια κλήση από έναν βουλευτή των Τόρις που ζητούσε επίμονα τη βοήθειά του. “Είμαι σε έναν οίκο ανοχής”, του είε. “Δεν ξέρω πώς έφτασα εδώ και δεν μπορώ να βρω τα ρούχα μου”. Άβολο. Σίγουρα. Στα όρια του mindfuck.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η Daily Mail, περιγράφοντας πως ο συγκεκριμένος βουλευτής ξύπνησε τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ρούχα του. Εκτός αν έφτασε γυμνός στον οίκο ανοχής. Δεν αποκλείουμε τίποτα πλέον. Κάπως έτσι, κατέληξε να παίρνει τηλέφωνο αξιωματούχους του κόμματός του, ίσως στο πιο δύσκολο και αμήχανο τηλεφώνημα της ζωής του. 

Το όλο περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου διακυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την ταυτότητα του βουλευτή και μετά το δημοσίευμα έχει προκαέσει ακόμα έναν γύρο έντονης δυσαρέσκειας απέναντι στη ζωή και το lifestyle των Βρετανών βουλευτών. 

“Μας έκανε όλους να αναρωτηθούμε “ποιος θα ήταν ο τηλεφωνικός φίλος σας” στις 4 π.μ. Σε μα δύσκολη κατάσταση;” και το συμπέρασμά μας ήταν σίγουρα όχι το άτομο που τηλεφώνησε”, δήλωσε ένας άλλος βουλευτής και ομολογούμε πως γελάσαμε.

Για τα πρακτικά, να πούμε πως μια πηγή των Συντηρητικών επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με την ταυτότητα του βουλευτή. Λογικό. 

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: