Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσει με Θύτη η Νέα Δημοκρατία αλλά, εντάξει, η δεξιά παράταξη δεν φημίζεται για το χιούμορ της ή τον αυτοσαρκασμό της. Αυτή η εισαγωγή αποτελεί παρένθεση, άσχετα αν βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας. Το κείμενο αφορά τον Μιθριδάτη και την απόφαση του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από τις πιο σκληρές των τελευταίων ετών. 

Ήδη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά και οι προεκλογικές εκστρατείες όλων των κομμάτων ετοιμάζονται μέρα με τη μέρα να μπουν… Πώς το λένε μωρέ οι δημοσιογράφοι στο γυαλί; Α, ναι, «στην τελική ευθεία». Δεν μας έμεινε και πολύ. Στις 21 Μαΐου, την ημέρα που γιορτάζει η μισή Ελλάδα, θα είμαστε μέσα σε ένα παραβάν να βγάζουμε σέλφι. Ή να ρίχνουμε στην κάλπη την ψήφο μας, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας δημοκρατία έχουμε.

16:50 Μαθαίνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να γράφουν στίχους. Ξεχωρίζει ο Πολάκης με ρίμες που θυμίζουν ΖΝ. Να ηρεμήσει λίγο του προτείνει ο Μιθριδάτης.

17:04 Ανάβει ένα πουράκι.

17:50 Στέλνει μήνυμα στον Υποχθόνιο. «Σε πρόλαβα», του γράφει.

18:41 Διαβάζει παλιά τουίτς του και γελάει με τις στερεοτυπίλες.

19:46 Πάει στο στούντιο να ηχογραφήσει τα κομμάτια «Τσιπρουλέτος για Πρωθυπουργάντζα» και «Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε Kατάστα».

21:22 Ψάχνει να βρει ελληνικό κομμάτι που να σατιρίζει καλύτερα την ελληνική κοινωνία από τον «Κύρη του Σπιτιού». Δεν βρίσκει.

22:13 Ανάβει ένα πουράκι.

22:15 Ακούει το ηχητικό που του έστειλε ο Αλέξη Τσίπρας με την προσπάθειά του να ραπάρει. “Μίθρι δαγκωτό γράφει το ψηδελτάριο/ μπαινεί στη Βουλή σκοράρει σαν Ρομάριο”. Αυτό είναι “ενόχλα του ωτού” του απαντά.

23:49 Πάει στο περίπτερο, ξέμεινε από πουράκια.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Το 24ωρο της Ρωσίδας κατασκόπου στο Παγκράτι

Το γεμάτο μάτι και δημοσιεύματα 24ωρο του Νίκου Κοκλώνη

Το 24ωρο του ΛΕΞ μετά το ιστορικό live στη Νέα Σμύρνη