Όλα ξεκίνησαν από μια γάτα, τη Βαρβάρα. Μια γάτα διαφορετική από τις άλλες, που ζει στους στίχους, τα βιβλία, τα τραγούδια και τις νότες. Η Βαρβάρα λοιπόν αποφάσισε για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21/3) να κατηφορίσει στο κέντρο, να κάνει την βόλτα της στο βιβλιοπωλείο Greekbooks, να καλέσει μερικούς προβοκάτορες φίλους της και να χαθεί ανάμεσα στα βιβλία. Και όπου ακούς τη γάτα την Βαρβάρα, ακούς και τα αδέλφια Καλογεράκη, τον Μιχάλη και τον Παντελή.

Και κάπως έτσι μάς προέκυψε το πολύ ποιητικό και πολύ ζεστό live «Αυτή δεν είναι γάτα, είναι στιχάκι» στο πιο κατάλληλο location που θα μπορούσαμε να είχαμε για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Στη «σκηνή» του Greekbooks γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με τις μουσικές των Καλογεράκηδων, οι οποίοι παρουσίασαν τραγούδια τους τόσο από τις παλιότερες δουλείες, όσο και από το επερχόμενο Varvara Project, έκαναν τις αφιερώσεις τους τις ωραίες και για μια ακόμα φορά (για όσους δεν τους παρακολουθούσαν live για πρώτη φορά) κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σύνδεση με το κοινό, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα με ποίηση και συναίσθημα όσο εμείς γεμίζαμε το ποτήρι μας με Estrella Galicia που πρόσφερε τα ποτά της βραδιάς.

Να πέσει το βίντεο:

Στα επόμενα; Φυσικά και στα επόμενα!