90’s: Μια δεκαετία με χιλιάδες αφορμές για να νοσταλγήσεις. Μια δεκαετία συνδεδεμένη με τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και με τηλεοπτικές σειρές που αποτελούν κομμάτι μας: από τις αναφορές που θα κάνεις σε μια τυχαία στιγμή ενώ μιλάς με τους φίλους σου,  τα memes από «Κωνσταντίνου και Ελένης» που θα ανταλλάξεις γελώντας υστερικά ή το TikTok video που θα ανεβάσεις με ηχητικό από τη «Λάμψη» μέχρι ολόκληρα θεματικά πάρτι εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες στα «Εγκλήματα».

Είναι πολύ όμορφο που τα πιο γλυκά κομμάτια της τελευταίας αναλογικής δεκαετίας όχι απλώς επιβιώνουν αλλά αποκτούν νέες αναγνώσεις στο εντελώς ψηφιακό παρόν μας. Και κάπως έτσι σκεφτήκαμε να δώσουμε και εμείς το δικό μας twist στις ιστορίες αγάπης των πιο γνωστών τηλεοπτικών ζευγαριών των 90’s. Ένα twist προβοκατόρικο (προφανώς) αλλά και γλυκό.

Το πρώτο βήμα ήταν να αξιοποιήσουμε το AI Love You την εφαρμογή της Lacta που μας δίνει τη δυνατότητα με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης να γράψουμε αυτόματα ένα ολόκληρο γράμμα αγάπης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αξιοποιώντας την υποδομή δυνατότητες του GTP-3, μέσα από το AI Love You μπορούμε να πούμε «σ’ αγαπώ» σε κάθε σχέση, ερωτική, φιλική ή ακόμα και συγγενική.

Ωραία κλικάραμε και; Τότε ήταν που αφήσαμε τη φαντασία μας ελεύθερη και αφήσαμε το μυαλό μας να ανατρέξει σε όλες εκείνες τις σκηνές αγαπημένων ή/και καλτ σειρών των 90’s. Στη συνέχεια, επιλέξαμε ποιος χαρακτήρας θα έλεγε «σ’ αγαπώ» σε ποιον και γιατί… and the rest is history.

Τι θα έγραφε η Φλώρα στον Αλέκο; Θα χρειαζόταν λίγη βοήθεια από την τεχνητή νοημοσύνη ο Μιχαλάκης για να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Σωσώ; Πώς θα ήταν το γράμμα αγάπης της Μαρίνας Κουντουράτου προς τον Κωνσταντίνο Μαρκορά; Θα ήταν αντάξια ενός Γιάγκου Δράκου η επιστολή που θα δημιουργούσε το AI Love You;

Μπορείς να δεις τις προσπάθειες μας στο παρακάτω video.

Αν λοιπόν ψήθηκες και εσύ (και πριν κλείσεις το tab για να πας να σκρολάρεις μανιακά στα Best Of  του «Ντόλτσε Βίτα» με τις ατάκες της Σάσας), είναι πολύ απλό να δημιουργήσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης το δικό σου γράμμα αγάπης:

  • Μπαίνεις στο AI Love you.
  • Συμπληρώνεις σε ποιον θες να πεις «σ’ αγαπώ» και τον λόγο.
  • Στη συνέχεια βλέπεις να εμφανίζεται σταδιακά το μήνυμα αγάπης προς το πρόσωπο που πρέπει να πεις «σ’ αγαπώ».
  • Όταν το μήνυμα ολοκληρωθεί, μπορείς να το ηχογραφήσεις αν θες, για να δώσεις μια πιο προσωπική πινελιά, και στη συνέχεια να στείλεις το λινκ προς τον παραλήπτη.
  • Ο παραλήπτης λοιπόν λαμβάνει το link, το πατάει και θα πρέπει να έχει στα χέρια του μία σοκολάτα Lacta για να τη σκανάρει.
  • Και κάπως έτσι μαγικά θα εμφανίζεται το μήνυμα αγάπης πάνω από τη Lacta.

Αν σκέφτεσαι πώς μπορεί να φαίνεται, ίσως να αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω γράμμα αγάπης που έγραψε η Δήμητρα στον Σπύρο.