Μπάρα από μετρό έβαλαν σε εκκλησία της Πάτρας για τους πιστούς που θέλουν τουαλέτα

Λίγα στο παγκάρι, λίγα στην μπάρα, κάτι βγάζουν.

Μπάρα από μετρό έβαλαν σε εκκλησία της Πάτρας για τους πιστούς που θέλουν τουαλέτα

Λίγα στο παγκάρι, λίγα στην μπάρα, κάτι βγάζουν.


Ναι, γιατί, πού είναι το πρόβλημα; Να χρησιμοποιεί ο καθένας τις τουαλέτες μας; Χαζοί είναι σε διάφορα που για να κάνεις την ανάγκη σου πρέπει πρώτα να πάρεις έναν καφέ, ένα κουλούρι, ένα νερό, κάτι; Τι εννοείτε ότι οι εκκλησίες δεν είναι μαγαζιά; Ας μην το αναλύσουμε γιατί θα βρούμε τον μπελά μας, μία «είδηση» από την πανέμορφη Πάτρα θέλουμε απλά να σας δώσουμε, όχι να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα της Ελλάδας.

Στην πιο Ελλάδα είδηση της ημέρας λοιπόν, η τοποθέτηση περιστρεφόμενης μπάρας, όπως αυτή στο Μετρό ή στον ηλεκτρικό, που ενεργοποιείται μόνο αν κάποιος ρίξει νόμισμα των 50 λεπτών του ευρώ, τοποθετήθηκε έξω από τις τουαλέτες του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα. Μιλάμε για καλή μπίζνα. Λίγα στο παγκάρι, λίγα στην μπάρα, κάτι βγάζουν.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους, άλλοι όμως δήλωναν πως «εξευρωπαϊστήκαμε» γιατί τέτοια συστήματα υπάρχουν στην Ευρώπη, όπου οι τουαλέτες έχουν τα έξοδά τους. Ορίστε, αντί να λέτε και ευχαριστώ που μετά από το σιδηροδρομικό μας δίκτυο (ίσως και όχι) θυμίζουμε Ευρώπη και στις τουαλέτες, κάνετε κριτική. 

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να’«αστράφτει’, ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης. Αμήν. Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Το καλύτερο παρκάρισμα της σύγχρονης Ελλάδας έγινε στην Πάτρα

Περαστικοί έδωσαν ένα καλό μάθημα σε νταή που χτυπούσε την κοπέλα του σε δρόμο της Πάτρας

"Τώρα χορεύουμε εμείς": Συμπέθεροι στην Αχαΐα αρπάχτηκαν στον γάμο για μία παραγγελιά

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα