Αυτή, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, απατεώνες της διπλανής πόρτας, είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας άνδρας αποφεύγει την αστυνομία κατά τη διάρκεια καταδίωξης, κρυμμένος σε ένα παράθυρο, καθώς ο αδαής αστυνομικός κοιτάζει ένα μέτρο πιο κάτω. Ένα βραβείο στον κύριο παρακαλώ, μόνο τσιγάρο δεν άναψε.

Οι αστυνομικοί, δυστυχώς για τον φίλο μας, τελικά έπιασαν τον Etmond Lika, ο οποίος είχε πάρε δώσε στη διατήρηση μιας εσωτερικής φάρμας κάνναβης σε ένα σπίτι. Τα κόλπα του 32χρονου να διαφύγει από την αστυνομία τελικά δεν έπιασαν, καθώς συνελήφθη λίγο αργότερα. Πρώτα, όμως, μας χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες για την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας. 

Ο Lika, χωρίς σταθερή κατοικία, εμφανίστηκε στο Liverpool Crown Court μέσω βιντεοσύνδεσης την Τρίτη, αφού δήλωσε ένοχος σε μία κατηγορία για συμμετοχή στην παραγωγή κάνναβης. Η LiverpoolEcho αναφέρει ότι ο Christopher Hopkins, εισαγγελέας, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι ένας κλειδαράς νόμιζε ότι είδε μια εγκατάσταση κάνναβης στο ακίνητο και κάλεσε την αστυνομία. Ούτε τον κλειδαρά σου δεν μπορείς να εμπιστευτείς στις μέρες μας.

Αργότερα το ίδιο απόγευμα, η αστυνομία ερεύνησε το ακίνητο, μια μεγάλη μονοκατοικία, και διαπίστωσε ότι πάνω από τα έξι δωμάτια στο εσωτερικό της υπήρχε μια εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης, με τουλάχιστον 200 φυτά, που περιγράφεται ως “ξεκάθαρα εξελιγμένη επιχείρηση”.

Η αστυνομία βρήκε αποδείξεις ότι κάποιος ζούσε εκεί, όπως τρόφιμα κ.λπ. και δήλωσε ότι “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν αυτός ο κατηγορούμενος”. Ο Lika προσπάθησε να αποφύγει την αστυνομία σκαρφαλώνοντας από έναν φεγγίτη και κρυμμένος στην οροφή του ακινήτου, αλλά τελικά συνελήφθη. Καλή πρώτη σκέψη.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Ό,τι πιστεύαμε για την κάνναβη και το σεξ είναι ψέμα

Σκάρτη κάνναβη καπνίζει το 10% των Αθηναίων αν και το είχαμε καταλάβει

“Καπνίζω χόρτο, είναι νόμιμο στη Βρετανία”: Ουκρανός θεούλης γίνεται viral δίκαια