Δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει να μοιάζει πολύ με τον μέσο άνθρωπο. Η έλλειψη ενδιαφέροντος της Πάλτροου για όλα βασικά, την έχει κάνει μια εμβληματική, καρτουνίστικη φιγούρα των Gen-Z TikTokers. Δεν μπορείς να ταυτιστείς μαζί της όταν εμφανίζεται στο δικαστήριο με ένα σημειωματάριο 250 δολαρίων.

Το δικαστικό ριάλιτι των Η.Π.Α έχει ως εξής: Η Πάλτροου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη εβδομάδα μιας δικαστικής υπόθεσης που διεξάγεται από έναν 76χρονο συνταξιούχο οπτομέτρη, τον Τέρι Σάντερσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός τον χτύπησε ενώ έκανε σκι στο Παρκ Σίτι της Γιούτα το 2016. Η Πάλτροου άσκησε ανταγωγή (η αγωγή του εναγόμενου που ασκείται κατά τη διάρκεια της εκκρεμοδικίας της αγωγής και συνεκδικάζεται με αυτή), ισχυριζόμενη ότι ήταν ο Σάντερσον που τη χτύπησε.

https://t.co/7wBMtZqHO5

Σε ένα viral κλιπ, η δικηγόρος Kristin VanOrma, η οποία εκπροσωπεί τον Σάντερσον, ρώτησε την Πάλτροου για το πώς το ατύχημα στο σκι την εμπόδισε να απολαύσει πολύ ακριβές διακοπές. “Λοιπόν, έχασα μισή μέρα σκι“, απάντησε η Πάλτροου. Και αυτό ήταν η αρχή για να στηθεί γλέντι απονομής βραβείου Κάρεν 2023 (λευκή προνομιούχα γυναίκα, στα 50, που δεν έχει καμία επαφή με τον πραγματικό κόσμο κι θεωρεί ότι είναι ανώτερη δικαιωματικά από τον “κοσμάκη”). Η όλη περφόρμανς της Πάλτροου στο δικαστήριο Πάλτροου θυμίζει το άρθρο όπου έλεγε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας “έσπασε” και έφαγε ψωμί, έγραψε μια TikToker,  αναφερόμενη σε μια συνέντευξη του 2021 στο podcast SmartLess στην οποία είπε ότι “έπινε επτά νύχτες την εβδομάδα και έφτιαχνε ζυμαρικά και  ψωμί” κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας την περίοδο ως “εντελώς εκτός πορείας”. 

“Λυπάμαι, αλλά κανείς δεν νοιάζεται για κάποιον που αξίζει 200 ​​εκατομμύρια δολάρια και γκρινιάζει επειδή έχασε 9.000 δολάρια”, έγραψε ο χρήστης @theshamingofjay στο βίντεο της Πάλτροου όπου αναφέρει τα 9.000 δολάρια που πλήρωσε για μαθήματα σκι. 

Αυτή η απάντηση, ειδικά σε σύγκριση με τα σπασμένα πλευρά και την υποτιθέμενη εγκεφαλική βλάβη του Σάντερσον, οδήγησε σε διαδικτυακό χλευασμό της ιδρύτριας του GOOP. Όταν περιέγραψε την εκδοχή της για τα γεγονότα, η Πάλτροου ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Τέρι Σάντερσον που έπεσε πάνω της και μίλησε για την πρώτη της κατανόηση του γεγονότος, το οποίο αρχικά νόμιζε ότι ήταν σεξουαλική επίθεση. Η κ. Πάλτροου ισχυρίζεται ότι ο κ. Σάντερσον  έπεσε πάνω της επίτηδες επειδή την αναγνώρισε (και είναι δικομανής) και απαιτεί 1$ και νομικές αμοιβές.

https://twitter.com/AliceKi13888232/status/1641376923015168000?ref_src=twsrc%5Etfw

Εννοείται, κάτι βρωμάει, γιατί αποκαλύφθηκε ότι ο Σάντερσον έστειλε ένα email στα παιδιά του την ίδια μέρα με θέμα που έγραφε “Είμαι διάσημος” .Εκτός από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς του, ο Τέρι Σάντερσον ισχυρίστηκε ότι το ατύχημα με το σκι έχει αλλάξει τη ζωή του και τις καθημερινές του ασχολίες. Τις γευσιγνωσίες κρασιού, δηλαδή.  “Ο Τέρι ήταν ένα δραστήριο άτομο με υψηλή λειτουργικότητα”, είπε στο δικαστήριο ένας ειδικός νευροακτινολογίας (Δρ Wendell Gibby). “Κάθε μέρα έκανε πολλά πράγματα. Γευσιγνωσία κρασιών, σκι, εθελοντισμό” .

Οι NYT έγραψαν και κομμάτι “Πώς πρέπει να ντύνεται η Γκουίνεθ Πάλτροου για το δικαστήριο;”. Και την δουλεύουν ανελέητα γράφοντας: “Η Γκουίνεθ Πάλτροου, γκουρού ευεξίας, επιχειρηματίας και ηθοποιός, έχει δώσει στον κόσμο πολλά πράγματα: συνειδητή αποσύνδεση, οζονοθεραπεία κλύσμα, τώρα, στη δική που είναι γνωστή ως Sanderson v. Paltrow και ανεπίσημα ως Ski Gwyneth Paltrow Ski Crash Trial που λαμβάνει χώρα στο Park City της Γιούτα και μεταδίδεται στο δίκτυο Law & Crime, ένα νέο υποείδος στυλ που θα έπρεπε στο εξής να είναι γνωστό ως courtcore”. Η Κλόε ΜακΝτόνελ του Guardian το χαρακτήρισε Billionaire chic.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η Πάλτροου (που όλοι ξέρουμε ότι έγινε ζάμπλουτη χτίζοντας μια μάρκα που πουλάει κεριά με άρωμα κόλπου) χρησιμοποιεί την ευκαιρία για να διαφημίσει και την εταιρεία της , Goop, εντοπίζοντας διάφορα αντικείμενα από τη σειρά ρούχων της.  Για τη δεύτερη μέρα της δίκης της, η Πάλτροου εμφανίστηκε με ένα  πλεκτό κρεμ G Label by Goop , που πωλείται περίπου 500€. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε με ένα πράσινο μάλλινο παλτό από την αμερικανική μάρκα The Row (3.900€), μαύρες μπότες με σόλα από την Prada (1.150€) και κοσμήματα με χρυσή αλυσίδα G Label της Goop.Χωρίς περίτεχνα λογότυπα, χρώματα και μοτίβα, αυτά τα κομμάτια παραπέμπουν σε μια νέα λιτή πολυτέλεια. Η Πάλτροου υπονοεί ότι είναι τόσο πλούσια που δεν χρειάζεται να αγχωθεί υπερβολικά για τη μήνυση και δεν την ενδιαφέρει ποιος το ξέρει. 

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε το γυναικείο χάπι του σεξ που περιέχει σανό

Τα κεριά κόλπου της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγησαν σαν αυτοσχέδιες βόμβες

Ο Τζόνι Ντεπ αθώος, ο μισογυνισμός ακόμα εδώ

 

 

@davejorgenson

Hang in there, Gwyneth.

♬ Space Song – Beach House