Το ένα “νέο” είναι πως ο Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, παρέθεσε δεξίωση στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου, γιορτάζοντας την αναγνώριση της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Το άλλο νέο είναι πως στο όλο ιβέντ έκλεψε την παράσταση η Ρίτα Γουίλσον και ο Σταμάτης Κόκοτας. Ίσως και ο Τομ Χανκς. Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε. Απλώς η Ρίτα Γουίλσον, αφού έκανε λίγο χιουμοράκι με τον σύζυγό της, Τομ Χανκς, τραγούδησε Σταμάτη Κόκοτα. Στον Λευκό Οίκο. Ναι. Ναι, ναι. 

Σε άλλα νέα, η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έχει πολιτογραφηθεί Ελληνίδα, μαζί με τον Τομ Χανκς, τραγούδησε το τραγούδι “Μια παρένθεση και μόνο” του Σταμάτη Κόκοτα, με τον Χανκς να ανεβαίνει στη σκηνή (μετά από αστειάκι του Μπάιντεν) και να της λέει: “Το ταλέντο σου είναι απίστευτο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το γούστο σου στους άνδρες”. 

“Έχεις κάτι να πεις Τομ;”, ρώτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον Χανκς και με εκείνον να απαντάει: “δεν είμαι Έλληνας αλλά είχα τη λογική να παντρευτώ μια Ελληνίδα”, προκαλώντας γέλιο στο κοινό. 

Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι ο Τομ Χανκς είναι ο βασιλιάς του -επιτυχημένου- αυτοσαρκασμού. Το νέο είναι πως στον Λευκό Οίκο γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου. Με Κόκοτα. Το αν αυτό είναι καλό, κακό ή απλώς cringe το αφήνουμε σε εσάς. Εμείς απλώς αφήνουμε εδώ το εξής βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο Twitter η Λένα Αργύρι, ανταποκρίτρια στην Ουάσινγκτον. 

https://twitter.com/WhiteHouse?ref_src=twsrc%5Etfw

Και αυτό το βίντεο:

https://t.co/gft39ndVex

Γεια τώρα.