*Πεινάω, πεινάωωωωω

Απίστευτα πράγματα γίνονται στο φετινό Survivor και μάλλον γίνονται απίστευτα πράγματα γιατί πρόκειται για το All Star, είναι πιο λαμπερό δηλαδή από το κανονικό. Όπως και να’ χει, οι αποβολές από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης είναι πολλές και αυτό οφείλεται στις συμπεριφορές των παικτών που πεινάνε σαν λύκοι και βρίσκουν τρόπους να γεμίζουν κάπως το στομάχι τους.

Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο η οποία φαίνεται να έχει ξεφύγει, με την παραγωγή να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη από τις παραβιάσεις των κανονισμών από τους παίκτες.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι καρύδας, αποκάλυψε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του προκειμένου να τους μιλήσει μετά τις δύο τελευταίες αποβολές και να τους τους πει να μην κλέβουν. Πλοτ τουίστ: Oι παίκτες φεύγοντας από το σπίτι τον είχαν κλέψει.

 

«Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα, να τους κάνει μια ομιλία και να τους πει ”παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί. Κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής. Ξέρω ότι πεινάτε, αλλά θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα’’. Τους φώναξε λοιπόν στο σπίτι του για να τους πει τα παραπάνω. Όλοι συμφώνησαν, αλλά όταν έφυγαν, πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν! Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Με ξύλα πήγαν να σβήσουν τη φωτιά που έπιασε σε καλύβα του Survivor

Οι τραυματισμοί του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από τον πιο ψεύτικο στον πιο απαράδεκτα ψεύτικο

ΣΚΑΪ Multiverse: Ανακοίνωσε νεκρούς από το 2019 όσο παιζόταν το Survivor