Λίγες ώρες μετά τη συναυλία στο Palaeur της Ρώμης, το δεύτερο ραντεβού μετά το χθεσινό, οι Måneskin  δημοσιεύσαν στο προφίλ τους στο TikTok μια πρόκληση με τον frontman Damiano David: σε ένα βίντεο ο τραγουδιστής αυτοσχεδιάζει ως σεφ και ετοιμάζει pesto alla genovese, μιλώντας στα αγγλικά και χρησιμοποιώντας ένα σεξουαλικό παιχνίδι.Τα αγαπάει τα sex toys, στο Sanremo ο Damiano είχε παρουσιαστεί στη σκηνή φορώντας ένα δεμένο στη ζώνη του.

Ο τραγουδιστής μιλάει στα αγγλικά (το βίντεο μάλλον απευθύνεται σε θαυμαστές του γκρουπ στο εξωτερικό) και παρόλο που η εμφάνιση είναι επαγγελματική (καπέλο σεφ και λευκή ποδιά ) και λέει τα υλικά της συνταγής όπως και ο Άκης, κάνει κάτι πολύ ασυνήθιστο για έναν σεφ: αντί να χρησιμοποιεί εργαλεία κουζίνας, ο Damiano χρησιμοποιεί ένα butt plug για να σπάσει το σκόρδο. Το σκόρδο, ο βασιλικός και το κουκουνάρι μπαίνουν στο μύλο και προσθέτει παρμεζάνα, περκορίνο και λίγο αλάτι και μας κριντζάρει όταν μιμείται τη διάσημη κίνηση του Salt Bae.Στο τέλος του βίντεο, ο κιθαρίστας Thomas Raggi  δοκιμάζει τα ζυμαρικά, εμφανώς πολύ al dente, αλλά δεν φαίνεται να τον ενοχλεί.Είναι αυτονόητο ότι σε λίγη ώρα το βίντεο έγινε viral.

Θα μπορούσε να παίζει και το κομμάτι που έγινε διάσημο στο TikTok και παρωδεί το “Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι”. 

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Μέσα σε ένα βράδυ, το Instagram του Damiano David έγινε η ένοχη απόλαυσή μας

Παντρεύτηκαν οι φασαίοι Maneskin, ουάου

Ο Damiano David έγινε πιο διάσημος και από το Pornhub

Δείτε εδώ το βίντεο: 

@therealmaneskin

U can find our official basil chopper and garlic press in the Merch ????

♬ original sound – Måneskin