Καταρχάς, πού τον θυμηθήκατε; Ξεκινάμε από εκεί. Αλλά μιας και παίζει το όνομά του στα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας, είπαμε να ασχοληθούμε και εμείς μαζί του γιατί η επικαιρότητα είναι κάπως ανιαρή. Με κάτι εκλογές και αντιτρομοκρατικές ασχολούνται όλοι και ξέρουμε πως βαρεθήκατε.

Και δεν το ξέρουμε μόνο εμείς, το ξέρουν και διάφοροι δημοσιογράφοι που, για να προκαλέσουν αίσθηση, κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένους ανθρώπους για να έχουν δουλίτσα, να κινηθεί που λέμε.

Ο Σάκης Αρσενίου, λοιπόν, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του γιου του, και πώς είναι η ιδανική οικογένεια για εκείνον. Και αφού ακούσαμε τα όσα είπε, θέλουμε οξυγόνο. Κάτι τέτοιο δεν τραγουδάει σε μία από τις τεράστιες, τις εκπληκτικές, τις μοναδικές του επιτυχίες; 

«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», λέει σε ένα σημείο, ενώ έχει προηγηθεί η ερώτηση «θεωρείς ότι πρέπει μια γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει;». Απίστευτα πράγματα, από το 1950 μας ήρθε ο Σάκης Αρσενίου. Αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι, θα πούμε και ένα μπράβο στον δημοσιογράφο για την ερώτηση.

Α, ναι, μην το ξεχάσουμε. Είναι κάθετος σε αυτό. Στο να ξέρει η γυναίκα να μαγείρευε να, να, να, να…

 

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur: 

Αν ποτέ ντραπείς για κάτι που είπες, θυμήσου πως υπάρχει και ο Τσιάρτας

Η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε σε σεξιστικό σχόλιο με τον καλύτερο τρόπο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η πορνογραφία της κλειδαρότρυπας