Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον άρχοντα της μεσημεριανής ενημέρωσης. Σε μία ακόμα μεγάλη στιγμή για την ελληνική τηλεόραση αλλά και για τον ίδιο (πόσες πια, έχουν μαζευτεί πολλές), ο παρουσιαστής της καρδιάς μας έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο για να προστατεύσει όλους εμάς που από την πολυθρόνα μας, έτσι αραχτοί και light μετά τον αρακά, επιθυμούσαμε λίγη ενημέρωση για επιδόρπιο.

Χθες ήταν μια μέρα με σημαντικές ανακοινώσεις καθώς, όπως λογικά ήδη θα γνωρίζετε και αν δεν το γνωρίζετε θα το μάθετε με τον άσχημο τρόπο αφού οι μηχανικοί ήδη μπήκαν σε λειτουργία (όλα αυτά με μια ανάσα τα γράψαμε), την ημέρα που γιορτάζουν οι  Κων/νοι και οι Ελένες, εμείς θα ψηφίζουμε. Βέβαια είχε κι άλλα ωραία η επικαιρότητα αλλά μην σας κουράζουμε, για τον Νίκο Ευαγγελάτο ξεκινήσαμε αυτό το κείμενο.

Στο Λαγονήσι λοιπόν, λίγες μέρες πριν, δύο 16χρονοι δέχτηκαν επίθεση. Όχι μια απλή επίθεση, μιλάμε για πυροβολισμούς και ο ένας από τους ανήλικους διακομίστηκε στο νοσοκομείο και πήρε την Δευτέρα  (27/3) εξιτήριο. 

Στο μεταξύ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ειδικά με την ύποπτη επίσκεψη άντρα ρωσικής καταγωγής στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο 16χρονος.

Στα χέρια τους έχουν, ωστόσο, νέα στοιχεία που ίσως τους οδηγήσουν γρηγορότερα στα ίχνη του δράστη. Η ΕΛΑΣ έχει στην κατοχή της βίντεο που δείχνει έναν σωματώδη άνδρα που μιλάει σπαστά ελληνικά και ταιριάζει στο προφίλ του.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο Νίκος Ευαγγελάτος ο οποίος όχι μόνο τον εντόπισε, τον έβγαλε και στην εκπομπή για να τον αντιμετωπίσει.

Μόνο εσύ!

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Ένα ευχαριστώ στον νεκροθάφτη Νίκο Ευαγγελάτο για το πιο σουρεάλ απόγευμα του 2023

5 φορές που ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεφτίλισε τον Σέρλοκ Χολμς του Κάμπερμπατς

Ακόμα να χωνέψουμε την αθλιότητα του Νίκου Ευαγγελάτου