Μήπως είναι και αυτό age shaming κυρίες και κύριοι, θαυμάστριες και θαυμαστές του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου; Όχι, να μας το πείτε αν είναι για να μην συνεχίσουμε. Τόσο γράφει η ταυτότητά του, τι να κάνουμε τώρα; Επίσης δεν είναι ηλικιακό το ζήτημα, είναι… Ας το πούμε εγκεφαλικό ή καλύτερα μη ανθρώπινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης από το σημείο όπου έγινε η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του από στρατό και πολιτική προστασία, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Το εμπεδώσατε αυτό που μόλις διαβάσατε ή θέλετε να το γράψουμε ξανά;

Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Ο αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δήλωσε πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

Είναι κάποιες φορές που ό,τι και να γράψεις, δεν μπορείς να εξηγήσεις τα όσα αισθάνεσαι. Αυτή είναι μία από αυτές τις φορές.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Από τύχη δεν είχαμε περισσότερους νεκρούς στα Τέμπη σύμφωνα με νέα αποκάλυψη

Ο ορισμός της ντροπής: “Αν έλεγε ο Καραμανλής για τα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς”, είπε ο Άδωνις

Τέμπη: To Bloomberg αναλύει τις αιτίες του δυστυχήματος και ξεμπροστιάζει τους “τηλεκανίβαλους”