Το εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που οφείλεται σε εμπρησμό. Η υπόθεση είναι ήδη στα χέρια των αρμόδιων στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 5:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη και οι αρχές ασφαλείας που κάνουν έρευνα στο καμένο εστιατόριο εντόπισαν μία φωτοβολίδα, εύρημα που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περιοίκων για εμπρησμό.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το “Cavaliere” ανήκει στο πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και στον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη, ο οποίος είναι και ο σεφ του εστιατορίου και με τον οποίο έχουν αποκτήσει πριν έναν χρόνο ένα παιδί. Συνιδιοκτήτες και μέτοχοι είναι, επίσης, ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσαλαπάτης και η σύζυγός του, μοντέλο και γυμνάστρια των ’90s, Έλλη Αγγελιδάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για το περιστατικό λέγοντας : «Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00, γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος». Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο μιας 5όροφης πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ένοικοι που διαμένουν σε αυτήν, να χρειαστούν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Το θέμα απασχόλησε τα δελτία ειδήσεων και όλα τα ενημερωτικά sites. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν είδαμε στη σελίδα “Βαζανίζομαι” μια αρνητική κριτική ενός πελάτη που δήλωνε απογοητευμένος επειδή δεν τον ενημέρωσαν από το μαγαζί (που κάηκε) ότι ακυρώθηκε η κράτησή του. Προφανώς, το αυτονόητο είναι μια υποκειμενική έννοια για τον καθένα μας.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Δέκα ωμές κριτικές για τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας από πελάτες- θύματα

Μαθήματα αλληλεγγύης δίνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μοιράζει δωρεάν φαγητό

Οι χειρότερες κριτικές αναγνωστών για διάσημα sites