Άνθρωποι στη Φλόριντα «έμειναν έκπληκτοι», διαβάζουμε, βλέποντας ένα άτυπο σόους στον ουρανό, τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαγκιά τους το «έκπληκτοι». Εμείς πολύ ψύχραιμοι θα αναρωτιόμασταν αν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μας και η γιαγιά μας είχε δίκιο. 

Σε άλλα νέα, πριν την ανατολή του Ήλιου την Πέμπτη 23 Μαρτίου, κάποιοι κάτοικοι της Φλόριντα που πιθανότατα είχαν ήδη ξυπνήσει και ξεκινούσαν τη μέρα τους, εντόπισαν στον ουρανό μια ροή από πορτοκαλί φώτα. Να κινούνται. Καφέ ήπιατε; Δεν έχει σημασία. Το κατέγραψαν κιόλας. 

​Στο κλιπ που θα δείτε παρτακάτω, θα καταλάβετε όλους τους λόγους για τους οποίους πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για UFO. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τον Jeffery Berry και το μοιράστηκε και ο μετεωρολόγος Jim Dickey. Το NBC2 εξηγεί ότι το σύμπλεγμα των φώτων είναι πολύ κοντά μεταξύ τους για να είναι μετεωρίτες και πολύ μακριά για να είναι αεροπλάνα, με τον Dickey να τα περιγράφει ως “πύρινες μπάλες”.

https://twitter.com/hashtag/Meteorite?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στο Twitter έγραψε: «Λάβαμε αρκετές αναφορές και βίντεο από πολλαπλές σφαίρες φωτιάς στον ουρανό πάνω από το SWFL σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 5 π.μ.»

«Αυτό το βίντεο είναι από το Φορτ Μάγιερς και το έστειλε ο τηλεθεατής Τζέφρι Μπέρι».

Η διαδικτυακή κοινότητα είχε όρεξη για χιούμορ, με έναν χρήστη να γράφει: “Αυτός ήταν ο Τσακ Νόρις που έπαιζε μπάλα με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό”.

Και μη χειρότερα παιδια. 

Διάβασε ακόμα: