Το κάνεις που κάνεις, τουλάχιστον άδειασε το ψυγείο. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις η κίνηση μετράει. Λάθος, το τι λες μετράει. Και αυτά που είπε η Ρένα Δούρου στο νέο της, στο φρέσκο προεκλογικό της σποτ δεν ανήκουν την κατηγορία «άκυρα». Αλλά έπρεπε ένα περιμένουμε αυτή την εξέλιξη, στην εποχή των social media ζούμε και έτσι δεν γλίτωσε ούτε το ψυγείο ούτε το τάπερ ούτε και εκείνη.

Στο σποτ που μας γυρίζει πίσω στη μιζέρια των 60s (ή στα φοιτητικά μας χρόνια, όπως το πάρει κανείς), η Ρένα Δούρου γυρνάει στην κάμερα και λέει: «Το ψυγείο κανενός μας και καμιάς μας δεν γεμίζει το ψυγείο με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού.

Το ψυγείο μας γεμίζει με τις πολιτικές που έχουν ήδη εφαρμοστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι το 2019, ώστε να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη. Γιατί όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λέτε και εσείς οι μορφωμένοι, τα δεξιά τρολ εστίασαν -όπως ήταν λογικό- στο γεμάτο ψυγείο. Δεν χρειάζεται φυσικά να είσαι δεξιό τρολ για να το παρατηρήσεις, ειδικά όταν το βίντεο, όπως και να το κάνουμε, είναι κριντζ. 

https://t.co/w6J1QCoh7u

«Τα ψέματα και τα τεχνάσματα του κ. Μητσοτάκη, δεν γεμίζουν το τραπέζι της Σαρακοστής. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει πολιτικές εναντίον της αισχροκέρδειας & της ακρίβειας όπως έκανε η κυβέρνηση Σύριζα μέχρι το 19’. Χρόνια πολλά για αύριο», έγραψε στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου και ένας τύπος δίπλα μας ήδη ρεύεται τη σκορδαλιά. Κάτι πρέπει να γίνει με τους επικοινωνιολόγους σε αυτή τη χώρα, έχουμε φτάσει σε σημείο να νομίζουμε ότι το κάνουν επίτηδες.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Μετά το καλάθι του νοικοκυριού, έχουμε το καλάθι των νονών

Ψύχραιμος παππούς βρίζει on air για “το καλάθι του νοικοκυριού” και μας χαρίζει το τέλειο viral

Καλάθι του νοικοκυριού: 5 φωτογραφίες του Άδωνι Γεωργιάδη να ποζάρει με προϊόντα