Κανονικά θα έπρεπε να αφιερώνουμε καθημερινά λίγο από τον χρόνο μας στα πρωτοσέλιδα της Ελεύθερης Ώρας και να μην ασχολούμαστε με ειδήσεις που δεν έχουν καμία σημασία και που γράφονται απλά για να γράφονται, όπως είναι η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα για τα γαλλικά του, το νέο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ή τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αυτοί είμαστε όμως, δεν ξέρουμε να εκτιμάμε τα καλά και ασχολούμαστε με τα μέτρια.

Η εφημερίδα της καρδιάς μας, για ακόμη μια φορά, εκτός από το να αναδεικνύει με την νηφαλιότητα που την χαρακτηρίζει την αλήθεια, έβαλε και κάποια πράγματα στη θέση τους όπως μόνη αυτή ξέρει. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. 

Για αρχή, με ένα μικρό χτύπημα πάνω αριστερά, μας ενημέρωσε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάει για… πρωθυπουργός. Και επειδή εφημερίδα είναι και πρέπει να αναφέρει και τις υπόλοιπες ειδήσεις, έκανε μια μίνι παρουσίαση της επικαιρότητας. Νιώθουμε σαν τον Αυτιά τώρα, κρατάμε ένα στιλό στο χέρι και σας δείχνουμε το πρωτοσέλιδο. Διαβάζουμε λοιπόν ότι «ο Μικρούτσικος βεβαίωσε, ότι είναι μικρούτσικος! Εξέθεσε δημοσίως της Όλγα Τρέμη, προέβαλε Επίσκοπο με ανοησίες και ύβρεις και η… τρελαμένη Παπαρίζου που μας είπε πως… γεννιόμαστε άφυλοι». 

Μέχρι εδώ όλα καλά. Λέμε τώρα. Πάμε στο κυρίως πιάτο.

«ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΤΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΤΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ». Δηλαδή τι άλλο θέλετε; Όλα όσα θέλατε να ακούσετε και να διαβάσετε τα βρήκατε σε ένα πρωτοσέλιδο. Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, η Ελεύθερη Ώρα μας έκαψε λίγο ακόμα: «Μετά την 25η Μαρτίου ολοκληρώνεται το παζλ των προφητειών και των γεωπολιτικών ανατροπών. Πως (ξέχασαν τον τόνο) οι νεοταξίτες με το σύστημα HAARP επιτάχυναν τις εξελίξεις για ελληνοτουρκικό πόλεμο!

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Παύλος βασιλιάς, Νικόλαος πρωθυπουργός” σύμφωνα με έγκυρη εφημερίδα
Βρε σατανάδες: Η “Ελεύθερη Ώρα” τρολάρει το επικό πρωτοσέλιδο με Iron Maiden
Η αξιόπιστη Ελεύθερη Ώρα μας προετοιμάζει για ένα απίθανα κακό 2023