Τον ιδρώτα των συστημικών μέσων ενημέρωσης προσπαθεί να σκουπίσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας για να μην γλιστρήσει κανείς και πέσει. Από χθες το βράδυ, σάιτ, ψεύτικοι λογαριασμοί, γνωστά τρολ και άτομα που δεν φημίζονται για την αγάπη τους προς τα εργατικά συνδικάτα παρά μόνο στην ανταγωνιστική οικονομία και στο «θα σε βολέψω», προσπαθούν να μειώσουν τόσο τον ίδιο τον ΓΓ του ΚΚΕ όσο και τη σημασία της παρουσίας του στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Βαστίλης, στο Παρίσι. Από κοντά και κάποιοι του εσωτερικού που, εντάξει, ίσως ζηλεύουν λιγάκι. Γίνονται και αυτά.

Με διάφορα tweets, ειρωνικά σχόλια στις λεζάντες των βίντεο που αναρτούν και με πέντε πτυχία γαλλικών ακριβώς από πίσω τους, κάνουν την -αχ πόσο πρωτότυπο!-, σύγκριση του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο aka Ζαμέ Κορωπί. Και όλα αυτά για τα λόγια του πρώτου στα γαλλικά συνδικάτα που βρίσκονται στους δρόμους. Θα μας πείτε, το ίδιο δεν είναι να είσαι αλληλέγγυος προς στην εργατική τάξη της Γαλλίας και να εκπροσωπείς την διαφθορά και τα δώρα του Κατάρ; Xμμμ…

Εκεί που εστίασαν βέβαια οι Έλληνες που υποστηρίζουν το έργο του Μακρόν, είναι στην προφορά του Δημήτρη Κουτσούμπα. Εν τω μεταξύ μια χαρά μίλησε, όμως η ακοή τους είναι ευαίσθητη, δέχονται από Λουί Αραγκόν και πάνω. Δε βαριέσαι, social media είναι, ας την πούμε και εμείς την εξυπνάδα μας, το προφίλ μας θέλει μια ανανέωση.

Ωστόσο, αν και το εύκολο θα ήταν να αδιαφορήσει, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε στα άτομα που δεν είχαν τι να κάνουν στα διαλείμματα του Survivor και σχολίαζαν τα γαλλικά του. Με τον ίδιο τρόπο, μέσω Twitter. Κάποιοι θα πουν ότι βγάλαμε τα tweets από το μυαλό μας, ίσως και να έχουν δίκιο.

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:
11 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι στους δρόμους της Γαλλίας βλέπουμε το μέλλον της Ευρώπης
Τα tweets του Δημήτρη Κουτσούμπα για τα κλεμμένα Rolex
Το δικό του φροντιστήριο γαλλικών ανοίγει ο Δημητρακόπουλος στο Κορωπί