«Σαν βυθισμένες άγκυρες επάνω στο κορμί μου, σαν βυθισμένες άγκυρες επάνω στο κορμί μου». Η δύναμη της συνήθειας παιδιά ή της κακής συνήθειας (χαχα, πόσο αστείοι είμαστε ώρες ώρες), ήταν λογικό να ξεκινήσουμε έτσι αυτό το πολύ σημαντικό κείμενο. 

Ο αγαπημένος μας Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος μας έχει χαρίσει πολύ ωραίες στιγμές σε συναυλίες και φεστιβάλ, μας χάρισε ακόμη μία, διαφορετική αυτή τη φορά όταν προσπάθησε ή φιλοτιμήθηκε (όπως το πάρει κανείς) να ερμηνεύσει μια επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα σε live του Πάνου Βλάχου. Δεν πήγε και πολύ καλά όπως καταλαβαίνετε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, που λέτε, προσπάθησε τα τραγουδήσει το «Reggaeton» της Ελένης Φουρέιρα παρέα με τον Πάνο Βλάχο και αυτή απόπειρα, φυσικά, έγινε viral με μία χαριτωμένη μπούμερ ενέργεια να εκτοξεύεται από τη σκηνή προς το κοινό που θα έχει να λέει «το ζήσαμε και αυτό».

Πώς έχει το στάρι: Ο Πάνος Βλάχος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στον «Σταυρό του Νότου» και στο ρεπερτόριο του υπήρχουν τόσο δικά του τραγούδια όσο και ξένα και ελληνικά άλλων καλλιτεχνών. Πολλές φορές, στο κοινό υπήρχαν και αρκετοί συνάδελφοί του, με έναν από αυτούς να είναι και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ε, δεν ήθελε και πολύ, ο ηθοποιός και τραγουδοποιός, τον ανέβασε στη μουσική σκηνή. 

Το «τι είναι το ρεγκετόν», τα λέει όλα.

@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound – Lefkios Patsalis

Διαβάστε ακόμα στο Provocateur:

Ο Πάνος Βλάχος δεν θέλει τη συμπάθεια των πρωϊνών εκπομπών
“Συναυλία στο ραδιόφωνο:” Έξι συντελεστές εξηγούν πώς τα τρανζίστορ θα δώσουν χρώμα στις Κυριακές μας
Πάνος Βλάχος και Νεφέλη Φασούλη επαναπροσδιορίζουν τη λέξη “συμπτώματα”