Είναι κάτι σαν τάση σε κάποιες κρυφές γωνιές του TikTok το να ισχυρίζεσαι πως είσαι ταξιδιώτης από το μέλλον, πως το παρόν που ζούμε σου φαίνεται σχετικά προβλέψιμο, μιας και έχεις ζήσει το μετά και τέλος πάντων το να ισχυρίζεσαι πως το Μουντιάλ του 2022 θα το πάρει η Βραζιλία και μετά να πηγαίνεις κουβά. Αυτή τη φορά, κάποιος time traveller ισχυρίζεται πως εξωγήινοι θα καταλάβουν τη Γη και πως θα απαγάγουν 8.000 ανθρώπους. Αθώους ή μη, κανείς δεν ξέρει. 

Ο χρήστης με όνομα @theradiantimetraveller ισχυρίζεται πως έρχεται από το 2671. Ο λογαριασμός του έχει πάνω από 350.000 ακόλουθους και το συγκεκριμένο βίντεό του, από το οποίο μαθαίνουμε πως έχουμε μπει στο στόχαστρο εξωγήινων, έχει κερδίσει αρκετά views.  

Να αναφέρουμε κάπου εδώ πως το βίντεο υπάρχει στον -όχι και τόσο- μαγικό κόσμο του TikTok από τον Οκτώβριο, όταν ο «ταξιδιώτης» μας ενημέρωνε πως «ναι, είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου, ο κόσμος θα τελειώσει σύντομα». Πολύ ψύχραιμα. 

Συνέχιζε: «Ένα πολύ εχθρικό είδος εξωγήινων έρχεται να πάρει πίσω τη Γη, δεν θα νικήσουμε». Απίστευτο. «Ένα άλλο εξωγήινο είδος, του οποίου ο κόσμος καταστράφηκε από το εχθρικό, θα σώσει κάποιους από εμάς. Στις 23 Μαρτίου, 2023, περίπου 8.000 άνθρωποι θα απαχθούν και θα μεταφερθούν σε έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη». Καταλάβατε έτσι; Μιλάμε για σήμερα. Για τη σημερινή μέρα. 

Βέβαια, μας ενημερώνει, πως δεν θα τελειώσει σήμερα ο κόσμος. Σήμερα θα γίνουν οι «απαγωγές». 

Το βίντεο έχει μαζέψει χιλιάδες σχόλια. Μερικοί ρωτάνε αν αξίζει τον κόπο να επισκευάσουν το αυτοκίνητό τους. Πλάκα πλάκα τι να τα κάνεις τα λάδια αν δεν πρόκειται να σε απαγάγουν μαζί με το αυτοκίνητό σου; Τσάμπα λεφτά. 
Άλλοι ζητούν αποδείξεις. ΟΚ. 

Σας το αφήνουμε το βίντεο παρακάτω. Έτσι να υπάρχει. 

@radianttimetraveler Mystery to all… #fyp #foryou #timetravel #radianttime #timetraveler #xyzbca #viral #conspiracy #theory ♬ Epic Music(873690) – Pavel