Το όλο drama με τη διαφήμιση των Jumbo και τους vegans τη θυμάστε. Δεν έχουν περάσει και τόσες μέρες. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, ο Τάσος Μπουγάς για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ, έχει εκδιωχθεί στη Σελήνη, επειδή οι vegans δεν τον αφήνουν να ψήσει αρνί για να γιορτάσει το Πάσχα. Την ίδια στιγμή, πίσω του μια χορεύτρια ντυμένη λαγουδάκι κάνει pole dancing και ένα αρνί σουβλίζεται. Μόνο του. 

Το τραγούδι του σποτ είναι μια διασκευή του «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία δεν πολυχάρηκε με το σποτ βέβαια. «Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», τραγουδάει παρόλα αυτά ο πλανητάρχης. 

Μιλώντας για τον Πλανητάρχη, τον βρήκε η εκπομπή “Breakfast at Star”, θέλοντας τα δικά του σχόλια για τον χαμούλη που έχει προκαλέσει το σποτ. Τον ρώτησαν κιόλας αν έχει μιλήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με εκείνον να απαντάει: «όχι, δεν έχω καμία δουλειά με τη Θεοδωρίδου. Για τα τραγούδια έχουν σχέση αυτοί που τα γράφουν, όχι εμείς που τα τραγουδάμε. Άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξίνισαν, μάλλον αυτή που με ρώτησες (εννοώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου). Δεν της άρεσε που το είπε ο Μπουγάς. Δεν με ενδιαφέρει εμένα»

Στη συνέχεια, ο Τάσος Μπουγάς ανέφερε πως «πολλοί από τον χώρο μας μου είπαν πως δεν άρεσε στην κ. Θεοδωρίδου. Ο κ. Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να το τραγουδήσω. Όλα τα άλλα είναι… μηδέν».

 

Εν τω μεταξύ, η Νατάσα Θεοδωρίδου χθες είπε σχετικά: «είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια».

Μια ερώτηση μόνο: διανοείστε ότι ασχολούμαστε τόσες μέρες με ένα σποτ των Jumbo; ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ. 

Διάβασε ακόμα στο Provocateur: