Οι σοφοί αυτού του κόσμου, έχουν αναρωτηθεί τι θα ήμασταν χωρίς τη μουσική. Οι ακόμα πιο σοφοί αυτού του κόσμου, αναρωτιούνται τι θα ήμασταν χωρίς το Google κάθε φορά που μια συζήτηση ξεφεύγει και από το πώς πέρασες το Σαββατοκύριακο και φτάνει στο πότε αγωνίστηκε ο Μπαμπαγκίντα με την φανέλα της Μπαρτελόνα. Ε, τι θα κάνεις; Δεν θα το ψάξεις για να μην σε βασανίζει αυτή η απορία για το υπόλοιπο της ζωής σου; Φυσικά και θα το κάνεις, γι’ αυτό υπάρχει η μηχανή αναζήτησης, γι’ αυτό και για πολλές ακόμα χαζές απορίες που πρέπει για κάποιο λόγο να απαντηθούν μπας και κοιμηθούμε το βράδυ.
 
Αυτό που πρέπει ωστόσο να καταλάβουμε με το Google, όπως και με το εξαίσιο Chat GPT ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, είναι ότι δεν υπόσχεται μελλοντικές προβλέψεις και φυσικά πως δεν λειτουργεί ως ψυχολόγος ή γιατρός. Νομίζετε ότι δεν σας έχουμε καταλάβει; Έναν απλό πονοκέφαλο έχετε και αμέσως ψάχνετε για το πού μπορεί να οδηγήσουν αυτά τα συμπτώματα. Όλη η αλήθεια σε αυτό το κείμενο
 
Κάμερα ξανά σε εμάς, έχουμε πολλά ενδιαφέροντα να πούμε. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Dave και τη Guardian, τα ερωτήματα των Βρετανών επικεντρώνονται σε τέσσερις κατηγορίες: Θεωρίες συνωμοσίας, επιθυμίες για την απόκτηση πλούτου, αγχος και περιέργεια. Δείξε μου το ιστορικό σου για να σου πω ποιος είσαι με λίγα λόγια.
 
Και επειδή οι άνθρωποι δεν διαφέρουμε και πολύ μεταξύ μας, άσχετα αν η Αγγλία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την Ευρώπη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις αναζητήσεις τους διότι είμαστε σε μεγάλο βαθμό βέβαιοι ότι και εσείς ή τουλάχιστον η φίλη σας ή ο φίλος σας, κάνατε παρόμοιες αναζητήσεις την ώρα που στην οθόνη σας έπαιζε μια ταινία που τελικά αποδείχτηκε μέτρια, αλλά βαριόσασταν τόσο πολύ να την αλλάξατε που την αφήσατε να παίζει όσο εσείς σερφάρατε στο κινητό.
 
Αυτές είναι οι 8 ερωτήσεις που δεν μπορεί να απαντήσει ούτε το Google:
 
Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί του λαχείου; 
Θα γίνω ποτέ πλούσιος; 
Ποιο είναι το νόημα της ζωής; 
Υπάρχει Θεός; 
 
 
Είμαι καλός άνθρωπος; 
Πότε θα πεθάνω; 
Πώς θα πεθάνω; 
Αρέσω στους ανθρώπους;
 
Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur: