Μας πώς λειτουργεί αυτό το σάιτ; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Eίμαι καινούργιος και δεν ξέρω να περνάω τις σωστές φωτογραφίες στην og. Μάλλον έκανα λάθος, έβαλα τον άγριο γερανό της αστυνομίας που έπαιξε μπόουλινγκ με κάδους και διαδηλωτές αντί για τον άγριο γερανό που αρνείται να αποχωριστεί τον άνθρωπο που τον έσωσε. Μην ανησυχείτε καλέ, δεν θα σας κατηγορήσω για ηλικιακό ρατσισμό, δεν είμαι φαν του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, μια βοήθεια θέλω, δεν τα πάμε καλά εμείς οι παλιοί δημοσιογράφοι με την τεχνολογία.

Τέλος πάντων, τουλάχιστον ξέρω να γράφω οπότε θα μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία από την μακρινή Ινδία. Άκυρο, αλλά υπάρχει και ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στο Netflix με ένα γλυκύτατο ζευγάρι που μεγαλώνει έναν ελέφαντα. Αλήθεια σας λέω. Φυσικά και έχω Netflix, μου έδωσε τους κωδικούς της η κόρη μου. Φοιτήτρια Nομικής, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Σε λίγο καιρό θα αναγκαστώ να πληρώσω για τους δικούς μου κωδικούς βέβαια και έχω κάπως αγχωθεί, έχω μάθει να βασίζομαι στη νεότερη γενιά και να την εκμεταλλεύομαι, έτσι κάνουμε εμείς οι παλιοί γραφιάδες/δημοσιογράφοι.

Παρασύρθηκα, με συγχωρείτε. Το θέμα μας είναι ο άγριος γερανός. Τον Φεβρουάριο του 2022, ο χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής (έτσι το βρήκα, έτσι το γράφω) Mohammed Arif, από το χωριό Mandka, του Uttar Pradesh της Ινδίας (ζαλίστηκα από τα ονόματα) εργαζόταν σε ένα χωράφι όταν είδε έναν τραυματισμένο γερανό sarus ο οποίος φαινόταν να έχει ανάγκη από βοήθεια. Και το βοήθησε.

Το ένα πόδι του πτηνού αιμορραγούσε και φαινόταν να πονάει πολύ (πονάω, πονάω), οπότε ο 30χρονος αγρότης πήρε τον γερανό σπίτι του προκειμένου να πάει σε πορεία και να πάρει σβάρνα τον κόσμο να τον περιθάλψει και να αναρρώσει. Ο κοκκινόλαιμος γερανός χρειάστηκε λίγο χρόνο αλλά ανέκαμψε πλήρως. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Arif επιχείρησε να το αφήσει ελεύθερο, το μεγαλόπρεπο πτηνό αρνήθηκε να αφήσει το πλευρό του ευεργέτη του. Έκτοτε, απλώς τον συνοδεύει παντού όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ναι, ναι, πολύ γλυκό.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Στην Ελλάδα ζούμε, μέχρι και τίγρεις παρατάνε στα σκουπίδια
Πέταξαν στα σκουπίδια κουτάβια, πήραν δωράκι 360.000€ πρόστιμο
Φασαίος αλιγάτορας κάνει παρέα με πεταλούδες και κερδίζει διαγωνισμό φωτογραφίας