Θα παίξουμε ένα παιχνίδι. Θα σας δώσουμε τρεις «αθλητικές» ειδήσεις και εσείς θα επιλέξετε την πιο σημαντική ώστε να την αναλύσουμε. Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε:

Μαρινάκης: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη πως θα φορέσει μαύρη γραβάτα και ήδη ζήτησε αστυνομική προστασία» (27%)
Μπαλτάκος: «Ουδέποτε κατά τη συνάντησή μου με τον Μαρινάκη του ανέφερα ότι ο Μελισσανίδης με απείλησε» (23%)
Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (50%)

Ε, λοιπόν, αφού το θέλετε τόσο πολύ, θα ασχοληθούμε με τον χωρισμό του Στέφανου Τσιτσιπά, αν και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από εσάς, ξέρουμε τι κουτσομπόληδες που είστε. Σας αρέσει να ασχολείστε με τον πόνο του άλλου, το δράμα του λειτουργεί ως καύσιμο για να βγάλετε άλλη μια μέρα, τα δάκρυά του ως παγωμένο νερό που σας ξεδιψά στην έρημο της ανυπαρξίας σας. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σύμφωνα με έρευνα της εκπομπής «Πρωινό μας» που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την έρευνα του σκανδάλου Watergate, χώρισε με την επί 3,5 χρόνια σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς με αποτέλεσμα τα αθλητικά σάιτ της χώρας μας να συγκινηθούν αλλά και να εργαστούν πιο σκληρά από ποτέ. Δεν κάνουμε πλάκα, έχουν κρεμάσει τα μαντήλια στα μπαλκόνια των γραφείων τους αφού πρώτα τα έστυψαν και στη συνέχεια ρίχτηκαν στη μάχη της ενημέρωσης. Να είναι καλά τα παιδιά γιατί έτσι μάθαμε και εμείς ότι η απόσταση και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ήταν ανάμεσα στους λόγους που οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού.

 

Μετά τα tweets του Στέφανου Τσιτσιπά για τον χωρισμό του, όμως, επικρατεί ένα χάος στα news rooms. Διευθυντές με ένα τσιγάρο στο χέρι βρίζουν τους συντάκτες, «πιο γρήγορα, πιο γρήγορα. Ίντερνετ έχουμε, ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε» λένε και τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά. Η πυροσβεστική είναι σε επιφυλακή. Οι αρχισυντάκτες, από κοντά, σιγοντάρουν τους διευθυντές τους και με ένα φτυάρι γεμίζουν τα κεφάλια των δημοσογράφων με κάρβουνο. «Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα», φωνάζουν και αυτοί.

Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, κρατάμε έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Με την ησυχία μας λοιπόν και αφού βάλαμε στο Spotify μια λίστα με ύμνους χωρισμού, συγκεντρώσαμε τα tweets του Έλληνα τενίστα αλλά και αυτό της Μάργκοτ Ρόμπι που όπως φαίνεται δεν ξέχασε το δημόσιο γυπαετήσιο πέσιμο που δέχτηκε μετά από αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Δημόσιο γυπαετήσιο πέσιμο στη Μάργκοτ Ρόμπι έκανε ο Τσιτσιπάς μετά από αγώνα
Απίστευτες αναρτήσεις του πατέρα Τσιτσιπά για τον γιο του μετά την κόντρα τους
Αν είναι δυνατόν: Τα Χάροντς “έκραξαν” τον Τσιτσιπά για την ήττα του​