Αρκετοί άνθρωποι έχουν δηλώσει πως έχουν βιώσει κάποιο είδος μεταθανάτιας εμπειρίας. Από εκείνο το κλασικό “φως” στο τέλος του τούνελ ή “αναμνήσεις” από τον Παράδεισο, μέχρι συνομιλία με τον Θεό τον ίδιο, οι μεταθανάτιες εμπειρίες έχουν αποτελέσει ειδήσεις κατά καιρούς. Ωστόσο, η συγκεκριμένη είναι κάπως πρωτότυπη, μιας και ένας άνθρωπος που θεωρήθηκε κλινικά νεκρός, ξυπνώντας, αποκάλυψε στον γιατρό του πως μίλησε με τον Διάβολο

Ξέρετε, οι πιο συνηθισμένες ιστορίες μεταθανάτιων εμπειριών περιλαμβάνουν φωνές, φως, sneak peaks από τον Παράδεισο, παράξενες φιγούρες να ενημερώνουν πως “δεν είναι η ώρα τους ακόμα” και άλλα τέτοια. Ένας γιατρός όμως αποφάσισε να κάνει γνωστό πως  ένας δικός του ασθενής, ο οποίος υπήρξε για λίγο κλινικά νεκρός, δεν μίλησε ούτε με άγιες φιγούρες ούτε έκανε κάποιο σύντομο τριπ στον παράδεισο. Στην πραγματικότητα, μίλησε με τον Διάβολο τον ίδιο. 

Ο άνδρας, που κηρύχθηκε νεκρός από τον γιατρό του, έχοντας δεχτεί μαχαιριά, είπε πως αντί για τον παράδεισο είδε την κόλαση, και αντί με τον Θεό, μίλησε με τον Διάβολο. Ο γιατρός έκανε γνωστό το περιστατικό στο TikTok και ειλικρινά, ίσως να είναι το πιο ενδιαφέρον βίντεο στην πλατφόρμα που έχει ξεχειλίσει από βίντεο με γκομενιλίκια και ρούχα. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός, είχε συναντήσει τον νεαρό άνδρα στις αρχές της δεκαετίας του 20 οπότε και είχε μαχαιρωθεί στην καρδιά, έχοντας εμπλακεί σε μια συμφωνία ναρκωτικών που πήγε εντελώς στραβά. Ο γιατρός, μη θέλοντας να αφήσει τον άνδρα να πεθάνει, τον μετέφερε στο χειρουργείο, έκανε ό,τι μπορούσε για να μη χάσει πολύ αίμα και περιποιήθηκε το τραύμα στην καρδιά του. 

Ο γιατρός θυμάται το θύμα να ξυπνά τέσσερις ώρες αργότερα κλαίγοντας και υποστηρίζοντς ότι “κατέβηκε κατευθείαν στην κόλαση και κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του διαβόλου”. Παράλληλα, ο άνδρας είπε ότι μπορούσε να δει τους γιατρούς να εργάζονται για να σώσουν τη ζωή του και αφού δεν είχε προσευχηθεί ποτέ πριν, έκανε μια προσπάθεια, οπότε ένας άγγελος τον τράβηξε πίσω από την κόλαση. 

«Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία γιατί ήταν νόμιμος, εννοώ ότι κανείς δεν επινοεί μια τέτοια εμπειρία. Το τελευταίο που άκουσα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, έδωσε τη ζωή του στο θεό και ακόμα και σήμερα… το βλέμμα στα μάτια του όταν ξύπνησε, ο τρόμος, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όντως συνάντησε το διάβολο», είπε ο γιατρός μη έχοντας ξεχάσει το περιστατικό. Μάλλον με τα δίκια του. 

Τα ναρκωτικά σκοτώνουν, παιδιά.

Διάβασε ακόμα: