Στην εισαγωγή αυτού του κειμένου θα μπορούσαμε να κάνουμε τον γνωστό παραλληλισμό με το επισόδειο από το Black Mirror και να δηλώσουμε τρομοκρατημένοι, εκτός φυσικά από αηδιασμένοι με το πώς η νεολαία αντιμετωπίζει τα περιστατικά βίας. Δεν θα το κάνουμε. Και δεν θα το κάνουμε γιατί αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη είναι ο ορισμός του “τι πιο σύνηθες”. Δεν πέσαμε λοιπόν από τα σύννεφα, εντύπωση θα μας έκανε αν βλεπαμε κάτι άλλο, όπως μια λεοπάρδαλη με φτερά.

Διάφορα βίντεο λοιπόν αναρτήθηκαν στο TikTok με αφορμή έναν καβγά που, όπως όλα δείχνουν, έστησαν τρία κορίτσια στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Κάζουαλ Σάτουρντεϊ νάιτ, ξέρετε τώρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς των κοριτσιών ξεκίνησε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκε μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους. Ήταν κινούμενο το θέαμα λοιπόν για να περάσουν καλά όλοι. Το εντυπωσιακό ωστόσο (καλά όχι) είναι ότι, σύμφωνα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα της νεολαίας, γύρω από τα κορίτσια συγκεντρώθηκε πλήθος νεαρών οι οποίοι δεν παρενέβησαν αλλά αρκέστηκαν στο να παρακολουθούν τον καβγά και φυσικά να καταγράφουν τις ικανότητές των διαγωνιζόμενων στο άπερκατ.

Το επεισόδιο του Black Mirror (να, ορίστε, πέσαμε την παγίδα) έληξε με την παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονται καθημερινά σε μικρή απόσταση από την Αριστοτέλους καθώς στη θέα των ενστόλων οι συγκεντρωμένοι νεαροί και νεαρές διαλύθηκαν για να μην φάνε όλοι μαζί ξύλο.

@gkagkloidis Ένα χαλαρό Σάββατο #viral #fy #fypシ #greektiktok #skg #slatines #aristotelous #mpesfypgamw ♬ Flowers – Miley Cyrus

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur: 

Εξορκιστές της Θεσσαλονίκης: Είδαμε 3 βίντεο στο YouTube και κάναμε τον σταυρό μας
Πόσο πιο κάτω; Ξύλο μεταξύ οπαδών έξω από το δικαστήριο για τη δίκη του Άλκη Καμπανού
Ληστεία που θα ζήλευε και ο Προφεσόρ έγινε σε κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκης