Το Citroën 2CV Playmobil στο κουτί του μαζί με πολυάριθμους χαρακτήρες και αξεσουάρ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχει πολλές νέες και συναρπαστικές περιπέτειες και θα προσφέρει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Το Citroen 2CV Playmobil αποκαλύφθηκε στο γαλλικό κοινό για πρώτη φορά στο περίπτερο της Citroën, στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι.

Το πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Citroën και της Playmobil, της οποίας τα ποιοτικά παιχνίδια δε χάνονται και τα απολαμβάνουν οι οικογένειες για σχεδόν 50 χρόνια, είναι το εξαιρετικά αναγνωρίσιμο και παγκοσμίως γνωστό 2CV, το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο 75 χρόνια μετά το επίσημο λανσάρισμά του από τη Citroën. Έτσι, είτε είστε μικρό, είτε μεγαλύτερο παιδί, συλλέκτης ή σας αρέσουν τα αυτοκίνητα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψετε το 2CV Playmobil, το οποίο αναμφίβολα κάποια ημέρα θα θεωρείται συλλεκτικό.

Citroën 2CV Playmobil – Ένα ευχάριστο νεύμα στο παρελθόν

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση Retromobile στο Παρίσι, είναι μια νέα έκδοση του θρυλικού 2CV που είναι διαθέσιμη από την Playmobil με ένα επαναστατικό σύνολο τεχνικών προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr