Bάλτε λίγο αγιασμό αντί για καφέ και μερικές ψαλμωδίες αντί για τραπ (είναι και του Σατανά, όλοι το ξέρουμε αυτό). Είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε σε μια μαύρη τρύπα και αυτή η τρύπα είναι γεμάτη από C u R s E d memes, δηλαδή καταραμένα memes ή φωτογραφίες, ό,τι σας αρέσει δεν θα τα χαλάσουμε εδώ. Μη φοβάστε, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας βλάψουν. Στην πραγματικότητα, θα δείτε ότι είναι αρκετά ανόητες και αστείες αυτές οι εικόνες μόλις ξεπεράσετε το αρχικό σοκ και την παραξενιά.

Η σελίδα ‘Cursed Images’ ή αλλιώς @cursed.image5 στο Instagram, είναι αφιερωμένη στο πιο παράξενο και ασυνήθιστο περιεχόμενο του διαδικτύου. Βέβαια είναι κάπως αστείο που μιλάμε για περιεχόμενο όταν βλέπουμε απλά γελοίες φωτογραφίες, αλλά έτσι βγάζουν χρήματα οι άνθρωποι στις μέρες μας, είναι δημiουργοί περιεχομένου. Τώρα γιατί γελάτε;

Τέλος πάντων.

Αυτοί είστε, χαίρεστε με τα κλικ που βρίσκονται στις σκοτεινές γωνιές του ίντερνετ. Και εμείς, δεν το κρύβουμε. Για το λόγο αυτό λοιπόν, δανειστήκαμε μερικές φωτογραφίες από το Cursed Images και σας τις σερβίρουμε όπως σας σέρβιραν μόλις το μπραντς σας. Πληρώσατε 12 ευρώ για αβγά και αβοκάντο, ε; Κρίμα, καλύτερα να τα ξοδεύατε σε τυρόπιτα και μίλκο, θα σας έμεναν και για ένα σουβλάκι.

Ξεφύγαμε, ας περάσουμε στις καταραμένες φωτογραφίες που ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τις αποκαλούν καταραμένες. Μάλλον κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

Διάβασε περισσότερα στο Provocateur:

Τα εγκληματικά αρχιτεκτονικά λάθη που θα έκαναν τους Αρχαίους Έλληνες να κλάψουν
Θεούλης κορόιδεψε το Instagram με τις ΑΙ δημιουργίες του
Οι φωτογραφίες που θα μιλήσουν στην ψυχούλα όποιου μεγάλωσε στα 80s