Η Φινλανδία ψηφίζεται σταθερά ως η πιο ευτυχισμένη χώρα στη Γη — και τώρα διδάσκουν στους ταξιδιώτες ό,τι ξέρουν καλύτερα με ένα δωρεάν masterclass. Με τίτλο “Masterclass of Happiness”, το μάθημα θα προσφερθεί σε 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν την ευκαιρία να πάνε στη χώρα για καθοδήγηση σχετικά με το πώς να ανακαλύψουν την εσωτερική τους ευτυχία, όπως μοιράστηκε το Visit Finland με το Travel + Leisure . Το coaching θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ημέρες τον Ιούνιο στο Kuru Resort στην περιοχή Lakeland της Φινλανδίας.

https://twitter.com/OurFinland?ref_src=twsrc%5Etfw

Για να υποβάλουν αίτηση , οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν στο διαδίκτυο και να ολοκληρώσουν μια πρόκληση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Instagram ή το TikTok, δημιουργώντας το δικό τους περιεχόμενο που περιγράφει γιατί θέλουν να συμμετάσχουν στα μαθήματα και δείχνοντας “τι πράγματα σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορεί κρυφά να είσαι Φινλανδός”. Οι ταξιδιώτες πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως τις 2 Απριλίου για να ληφθούν υπόψη. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν δημόσια στα κανάλια Visit Finland Instagram και TikTok στις 2 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εμπειρίας, το Visit Finland θα καλωσορίσει 10 τυχερούς συμμετέχοντες και, μέσω της τεχνογνωσίας ορισμένων life coaches, θα τους καθοδηγήσει προς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που θα βοηθήσει στην επίτευξη της ευτυχίας, με τον φινλανδικό τρόπο. Η καθοδήγηση καλύπτει τέσσερα βασικά θέματα: φύση και τρόπος ζωής, υγεία και ισορροπία, σχεδιασμός και καθημερινότητα και φαγητό και ευεξία. Η Φινλανδία, ως η πατρίδα των πιο ευτυχισμένων ανθρώπων του κόσμου, θέλει να βοηθήσει όλους να βρουν τον «εσωτερικό τους Φινλανδό». Όσοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στο masterclass αυτοπροσώπως θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα online Masterclass of Happiness αυτό το καλοκαίρι.

https://twitter.com/hashtag/VisitFinland?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το Kuru Resort, η τοποθεσία του τετραήμερου masterclass, είναι ένα πολυτελές θέρετρο που περιβάλλεται από ευωδιαστά πευκοδάση και εκπληκτική θέα, που βρίσκεται στη φινλανδική Lakeland. Οι πολυτελείς βίλες τους έχουν σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα τις φυσικές συνδέσεις. Κάθε βίλα έχει επίσης το δικό της σπα και σάουνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Οι Φιλανδοί είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός του κόσμου και ξέρουμε το λόγο

Πέσαμε από τα σύννεφα: Τα χρήματα τελικά μπορούν να φέρουν ευτυχία λένε οι έρευνες

10+1 χαρακτηριστικά των ευτυχισμένων ανθρώπων