Δεν μπορεί να ξεσκάσει ένας άνθρωπος, να βγάλει όλη του την πίεση σε διαδηλωτές που προσπάθησαν να κλείσουν τον δρόμο με κάδους, να πάρει σβάρνα τα κακά παιδιά που βάζουν φωτιές και σπάνε βιτρίνες αλλά στέκονται ακριβώς από πίσω τους πριν ξεκινήσει η ειρηνική πορεία για τα Τέμπη, αμέσως να του την πέσετε. Δεν είναι πράγματα αυτά, δημοκρατία έχουμε, ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει με τον γερανό της αστυνομίας. 

Βάλατε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού; Όχι, ούτε καν προσπαθήσατε. Δηλαδή εσείς τι θα κάνατε αν οδηγούσατε έναν γερανό, δεν θα πατούσατε το τούρμπο να δείτε πώς είναι; Και στο κάτω κάτω, να κάτσει να τις φάει ή να ανοίξει και την πόρτα και να τους δώσει τον γερανό για test drive; Όλα δικά σας τα θέλετε. Τη δουλειά του έκανε ο άνθρωπος. Εσείς πάτε στις πορείες, αυτός έχει οδηγία να τις διαλύει. Έτσι είναι η ζωή, κάποιος περπατά και κάποιος δέρνει ή αν δεν δέρνει, οδηγεί επικίνδυνα.

 

Αλήθεια, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και δηλώνουμε άκρως απογοητευμένοι με την συμπεριφορά σας. Κάνετε viral το βίντεο με τους κάδους και δεν κάνετε viral κάτι άντρακλες με μπλε στολή, φρεσκοξυρισμένους και λείους, δυο μέτρα και κάτι, με μπράτσα και τα λοιπά και τα λοιπά, στο TikTok που θα ήθελαν πολύ να διαδηλώσουν μαζί σας αλλά δεν τους το επιτρέπει ο νόμος. Ε, όχι! Ως εδώ!

Εμείς μπήκαμε στο μυαλό του οδηγού και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε μπόουλινγκ με κάδους και διαδηλωτές. Γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Αυτά είναι τα 8 πιθανά σενάρια. Το αφήνουμε πάνω σας.

«Κόλλησε» το γκάζι.

 Φοβήθηκε. Δεν το λέμε εμείς, το είπε ο Μπαλάσκας.

Είχε ξεχάσει τον θερμοσίφωνα ανοιχτό.

Είναι κατά της ανακύκλωσης.

Είχε νεύρα. Ήθελε την υδροφόρα και του έδωσαν τον γερανό για να παίξει.

Ήθελε να δει αν το σίδερο είναι ανθεκτικό στο πλαστικό.

Θέλει να γίνει οδηγός της… Ας το αφήσουμε καλύτερα.

Το ήθελε, το έκανε, είναι η εξουσία.

Θα πάμε με το τελευταίο.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Δακρύσαμε με τα λόγια του Μπαλάσκα για τον οδηγό του γερανού

Βίντεο δείχνουν τα ΜΑΤ να διαλύουν αναίτια την ειρηνική πορεία για τα Τέμπη​

Για την ανακοίνωση της ΔΑΠ για τις πορείες και τα Τέμπη, θα πούμε κάτι;