*Καμία ψυχραιμία

Καλό το Χόμπιτ (λέμε τώρα), καλή και νέα σειρά του Άρχοντα (λέμε τώρα), αλλά σαν την τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, δεν έχει. Και επειδή σαν την τριλογία του σίτερ Τζάκσον δεν έχει, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά την εμπειρία της θέασής τους σε κινηματογράφου όπως τότε, στην αρχική τους κυκλοφορία πριν πολλά χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, θα έχουμε  για πρώτη φορά στις ελληνικές αίθουσες και τις τρεις ταινίες στην extended τους έκδοση, τον ερχόμενο Απρίλιο. Και θα σας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε ψύχραιμοι όσο το γράφουμε αυτό.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησαν τα Village Cinemas, τα οποία θα προβάλλουν τις νέες extended βερσιόν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: The Fellowship of the Ring, The Two Towers και το The Return of the King, σε 4Κ ανάλυση στις Vmax Sphera αίθουσες αλλά και με Dolby Atmos ήχο. Μάλιστα θα διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους αν και, μεταξύ μας, έχουμε μάθε τους διαλόγους απ’ έξω.

Πρακτικά, κάθε extended βερσιόν των ταινιών θα προβάλλεται στις αίθουσες των Village για μια εβδομάδα για να προλάβουμε όλοι. Προς το παρόν όμως οι προβολές τους θα γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις, επομένως καλύτερα να μέθετε ποιες είναι αυτές, πατώντας εδώ

Το πρόγραμμα των προβολών της Extended τριλογίας του LOTR: 

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού από 6 έως και 12 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera).
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι από 13 έως και 19 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera).
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera).