Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου (μεταξύ άλλων φωστήρων) είχαν πιστέψει πως είναι δυο μεγάλα μυαλά που συναντιούνται. Η Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή της από τη ΝΔ βρήκε μια πολιτική οικογένεια στο κόμμα του Μπογδάνου, “Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής”. Μόνο που αυτό τελείωσε νωρίς, μιας και η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής προχώρησε σε συνεργασία με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την “Πατριωτική Ένωσης”. Κάπως έτσι, η Λατινοπούλου διαγράφηκε με συνοπτικές διαδιακασίες και από αυτόν τον κομματικό σχηματισμό. 

Συγκεκριμένα, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της, με κύριο θέμα την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές, αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ- Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές, με ψήφους 9-1 και την κα Λατινοπούλου να μειοψηφεί.

Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, έπειτα από τη συμπόρευση της με την Πατριωτική Ένωση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ένωσης του πατριωτικού χώρου και αντίθεσης στην πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές.

Εν τω μεταξύ, δεν το πήρε ιδιαίτερα καλά η κυρία Λατινοπούλου το διαζύγιο. Με σχόλιό της στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, φάνηκε έτοιμη για beef, μόνο που αυτό δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, μιας και ο Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της.