*Oh my God!

Τρομερά πράγματα κυρίες και κύριοι, από αυτά που σας καθηλώνουν στον καναπέ μαζί όλη με την οικογένεια. Ακόμα και το τσιουάουα που κρατά στα πόδια της η μικρή σας κόρη γρυλίζει με αυτά που βλέπει στην τηλεόραση. Άκου εκεί να αρπαχτούν οι Κατερίνα Καινούργιου με τον Άρη Πορτοσάλτε. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα ChatGPT λογισμικά μας; Είναι δυνατόν δύο από τις σημαντικότερες παρουσίες της ελληνικής τιβί να είναι στα μαχαίρια και, σαν να μην έφτανε αυτό, να λύνουν τις διαφορές τους με μπηχτές στον τηλεοπτικό αέρα;

Αυτό θέλουμε;

To στόρι: Η  η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε στο Twitter το εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…».

Μπουμ! Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Το πρωί της Τρίτης, ο Άρης Πορτοσάλτε έδωσε τις απαντήσεις του. Μολονότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν αναφέρθηκε ονομαστικά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου  ούτε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, έκανε μπαμ, πιο μπαμ και από το μπουμ που γράψαμε πιο πάνω, ότι αναφέρεται σε εκείνους.

 

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και πρόσθεσε ότι «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε».

To be continued…