Δεν γίνεται δουλειά έτσι, παιδιά, πρέπει να βρούμε μια μέση λύση. Το να κάνατε συνεχώς παράπονα για την ταχύτητα που γίνονται όλα στη χώρα μας, δεν οδηγεί κάπου. Με αυτή την συμπεριφορά καταφέρνετε και χαλιέστε εσείς οι ίδιοι και επιπλέον επηρεάζετε και τους γύρω σας με την γκρίνια σας. Δηλαδή γιατί να ακούμε για τις αναποδιές σας, δεν έχουμε και εμείς τις δικές μας;

Μια ζωή το ίδιο κάνετε. Αντί να λέτε και ένα ευχαριστώ που ζείτε σε μια χώρα με ήλιο, με σύγχρονα σιδηροδρομικά δίκτυα, χωρίς αστυνομική βία και με πολλά και ουσιαστικά πακέτα στήριξης της κυβέρνησης προς τους πολίτες, όλα κάτι βρίσκετε να πείτε.

Να, για παράδειγμα αυτός ο Χανιώτης από τον Πλάτανο Κισάμου που, σιγά το πράγμα δηλαδή, έλαβε το δέμα του ενάμιση χρόνο μετά. Εν τω μεταξύ από τη Χερσόνησο Ηρακλείου του το έστειλαν, ας πήγαινε με τα πόδια να το πάρει.

«Σήμερα παραλάβαμε δύο γράμματα από το παρελθόν!!! Το ένα σχετικά πρόσφατο από 16 Ιανουαρίου του 2023, όμως το δεύτερο από Χερσόνησο Ηρακλείου έκανε ένα μισή(1,5) χρόνο για να φτάσει στον Πλάτανο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο παραλήπτης. Μάλιστα, το δέμα είχε και κάποια φαγώσιμα που είχαν ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2022. Μια χαρά, το ροκφόρ είναι ακριβό, αλλά δεν ξέρετε να εκτιμάτε.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε καθυστερήσει να παραλάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ καθώς στο παρελθόν, περίμενε για μεγάλο διάστημα λογαριασμούς νερού, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια έκπτωση για την εμπρόθεσμη εξόφληση. Α, είστε και τσίπηδες, τώρα όλα βγάζουν νόημα.