Ο Χιου Γκραντ πιθανότατα πήγε με το ζόρι στα Όσκαρ. Ενδεχομένως κάποιος να τον τράβηξε από το αυτί, να τον απείλησε με όπλο, δεν μπορούμε να βρούμε άλλη εξήγηση για την άβολη συνομιλία που είχε με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί. Αντικειμενικά, ήταν αγενέστατος. Και το ίντερνετ σήμερα έχει νεύρα μαζί του. Μπορεί να πλήττει θανάσιμα με τα events και τις βραβεύσεις και τα κοστούμια και τις γεμάτες υποκρισία δημόσιες σχέσεις. Δεν τον αδικούμε. Αλλά αντικειμενικά, όταν επιλέγεις να παρευρεθείς τελικά, έχεις μια δουλειά: να το κάνεις σωστά. 

Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός είχε μια πολύ σύντομη και πάρα πολύ αμήχανη συνέντευξη με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2023, και η θεότητα/μοντέλο προσπάθησε (ομολογουμένως σκληρά) να του κάνει μερικές ερωτήσεις. Εκείνος, αφού περιέγραψε την όλη εκδήλωση ως «μάταιη», φρόντισε να κάνει σαφές πως δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Ούτε για τα Όσκαρ, ούτε για το σύντομο τσατάρισμα. 

Έχοντας μάλλον άτυπα αποφασίσει πως θα κάνει τη Γκράχαμ να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που τον πλησίασε με το μικρόφωνο, ο Γκραντ της είπε πως «δεν θυμάμαι τον ράφτη μου», απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος έφτιαξε το σμόκιν του, ενώ είπε κοφτά πως «με το ζόρι συμμετέχω σε αυτό. Παίζω για τρία δευτερόλεπτα», όταν η Γκράχαμ τον ρώτησε για την εμπειρία των γυρισμάτων μιας ταινίας όπως το Glass Onion. Δεν θα θέλαμε να είμαστε ο “ράφτης” του. Ούτε συνάδελφός του στην ταινία. 

Στην τελευταία προσπάθειά της να κάνει αυτή τη συζήτηση να «τσουλήσει», η Άσλεϊ Γκράχαμ τον ρώτησε αν διασκέδασε με την ταινία, με εκείνον να της απαντά: «Σχεδόν». 

Άβολο και κάπως εκνευριστικό όλο. Λάθος. Αλλά δες το εδώ: