Αν σου είναι οικείος εκείνος ο πονοκέφαλος που κάνει την εμφάνισή του όταν έχεις γίνει παραδόξως αρκετά χρήσιμος για τον εαυτό σου και για τους άλλους από το πρωί, αλλά ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πιείς καφέ, τότε μάλλον έχεις κάτι πολύ κοινό με τον Πέντρο Πασκάλ. Όχι δεν έχεις μετατραπεί και εσύ σε “daddy” του ίντερνετ, αλλά είσαι τζάνκι του καφέ. ΟΚ; ΟΚ. Βέβαια, πολύ αμφιβάλλουμε πως θα ήσουν ΟΚ αν έπινες ακριβώς τον καφέ που πίνει ο Πέντρο Πασκάλ. Μην το δοκιμάσεις. Ανησυχούμε για εσένα. 

Τελευταία, οτιδήποτε αφορά τον Πέντρο Πασκάλ, το παραμικρό πράγμα που μπορεί να κάνει, γίνεται viral. Το ίντερνετ βιώνει την εμμονή του μαζί του, περνάει τη φάση του. Το ακούμε. ΟΚ. Ο τύπος είναι κουλ, αστείος και σέξι. Προφανώς. Η πιο πρόσφατη βαϊραλιά του αφορά την παραγγελία του στα Starbucks και πιστέψτε μας, αυτή, είναι απόλυτα δικαιολογημένη. 

Μια χρήστης του TikTok, η @alexafromspace, είχε μια συνάντηση με τον Πασκάλ, τυχαία, στη Νέα Υόρκη, και όσοι είδαν το βίντεό της, κόλλησαν σε μια μικρή -όχι και τόσο βασικά- λεπτομέρεια: την παραγγελία του στα Starbucks. 

Δείτε τη λίγο:

https://t.co/maqr7vsjzS
https://t.co/fht7tsjEea

Είναι κυριολεκτικά έξι δόσεις εσπρέσο και λίγος πάγος. Ένας χρήστης του Twitter αναρωτιέται αν θα πεθάνει κάνοντας την ίδια παραγγελία με τον Πασκάλ. Μια άλλη χρήστης γράφει πως ένιωσε κάπως καλύτερα για τον εαυτό της βλέποντας την παραγγελία του ηθοποιού. Εμείς, παιδιά, όχι και τόσο. Με τρεις καφέδες τη μέρα τη φτάνουμε τη δοσολογία, φοβόμαστε. 

https://t.co/sSaK0xpEKv

Ένα πράγμα έχουμε να πούμε μόνο. Πέντρο, φίλε, θα εκτιμούσες πολύ τον φρέντο εσπρέσο ρε συ. Στο μεταξύ, ο Πασκάλ μετά τον καφέ του: 

@alexafromspace Met THE DADDY of the daddies 2 weeks ago and he was pure gold #pedropascal #fyp #daddy #pedropascaledit ♬ Big Boys (sped up + reverb) – Remix – NVBR