Όχι απλώς διασωθείς. Ο Άγγελος Τσιαμούρας. Ένας ήρωας που δεν θέλει να τον λένε ήρωα. Ένας 18χρονος που κατάφερε να σώσει, μαζί με τον Ανδρέα Αλικανιώτη, συνεπιβάτες του το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη. Αυτός ο διασωθείς έβαλε στη θέση του τον Άρη Πορτοσάλτε, για τις δηλώσεις του περί “θυσίας” των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. 

Ο Άγγελος Τσιαμούρας, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, μη μπορώντας να συγκρατήσε την οργή του για όλες τις χυδαιότητες που ακούγονται αυτές τις μέρες από δημοσιογράφους που έχουν γίνει viral για τους πιο λάθος λόγους, είπε όλα όσα έπρεπε να πει κάποιος επιτέλους σε όσους δεν σκέφτονται δεύτερη φορά τι ετοιμάζονται να πουν, όταν μιλούν για τον άδικο θάνατο 57 ανθρώπων. 

“Είμαστε σε μια Ελλάδα του φαίνεσθαι και αυτό φάνηκε από αυτό που είπε ο άνθρωπος (Άρης Πορτοσάλτε) χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές αλλά δεν πήγαν χαμένες. Εγώ εκείνη την ώρα που το άκουσα αυτό και τα ουρλιαχτά που άκουσα, αν αυτόν τον άνθρωπο τον έβλεπα εκείνη την ώρα, ή αν τον δω, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου. Πεθαίνουν 57 άτομα κυρίως νέοι και εσένα σε νοιάζει ότι θα φτιάξεις γραμμή; Είμαστε σοβαροί με κάτι τέτοιους ανθρώπους; Ο Θεός να τους κάνει ανθρώπους! Μπορούν να λένε τέτοια πράγματα ειδικά σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους; Εγώ τη μάνα μου θα την αγκαλιάσω; Οι άλλες μανάδες πως θα αγκαλιάσουν τα παιδιά τους;”, ανέφερε ο Άγγελος. 

https://twitter.com/hashtag/%CE%A4%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Κάποιος έπρεπε επιτέλους να ξυπνήσει έστω και με το ζόρι την ενσυναίσθηση ή έστω ό,τι φίλτρο σύνεσης έχει απομείνει σε μερικούς.