Πιστεύαμε πως η κυνικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, που δήλωσε ανερυθρίαστα πως “μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ναι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα”, ήταν ό,τι χυδαιότερο θα είχαμε ακούσει σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη. Ωστόσο, κάναμε λάθος. Ξεχάσαμε πως πάντα υπάρχει και ο Αμβρόσιος

Σε άλλα νέα, για ακόμα μια φορά ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καταφέρνει να κερδίσει το βραβείο των πιο εξοργιστικών δηλώσεων, λέγοντας αυτή τη φορά πως ό,τι έγινε στα Τέμπη ήταν “τιμωρία από τον Θεό για το Καρναβάλι”, που είναι “γιορτή του διαβόλου”

Γράφοντας στο ekklisiaonline.gr, ο Αμβρόσιος έγραψε μεταξύ άλλων πως το Καρναβάλι είναι γιορτή του Διαβόλου, πως όσοι ντύθηκαν και γιόρτασαν εκείνες τις μέρες στην Πάτρα μεταμφιεσμένοι έκαναν “λιτανεία” σε αυτή τη διαβολική γιορτή και πως για αυτό τους τιμώρησε ο Θεός, με το πολύνεκρο δυστύχημα. Δεν κάνουμε πλάκα, παιδιά, όντως τα έχει γράψει αυτά. 

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφυλακτικά από την σεξουαλική ικανοποίηση ευρέθη-σαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών! Εκ παραλλήλου όμως υπάρχει και η υπεύθυνη ειδησεογραφία, η οποία μας βεβαιώνει, ότι το Καρναβάλι των Πατρών=τρελλό σεξουαλικό γλέντι! Ιδού η απόδειξις:

Όργια στην Πάτρα: «Καρναβαλικό» σεξ στις τουαλέτες καφετέριας! Κάποιοι το γλέντησαν λίγο παραπάνω στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πάτρας.
Δεν έλειψαν και τα… «ροζ» παρατράγουδα από το φετινό Πατρινό καρναβάλι.
Όπως το περιστατικό που έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες και συνέβη στις τουαλέτες καφετέριας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το dete, πρωταγωνιστές ήταν δύο άνδρες και μία Θεσσαλονικιά η οποία σπουδάζει στην Πάτρα. Οι «δράστες» επιδόθηκαν σε άγριο σεξ καλυπτόμενοι από τη δυνατή καρναβαλική μουσική.

Όμως δεν γλίτωσαν από τα βλέμματα κάποιων που είχαν ανέβει στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και έπειτα αναρωτιέται: “Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;”

Δεν υπάρχουν λόγια…