Αυτός ο κόσμος δεν βγάζει κανένα νόημα, ακριβώς επειδή η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη δεν βγάζει κανένα νόημα, αλλά ας μην πάμε εκεί. Θα χαθούμε. Δεν βγάζει νόημα αυτός ο κόσμος και αυτό φαίνεται από όλες τις σουρεάλ στιγμές που ζούμε μέσα στη μέρα και από όλες τις σουρεάλ ειδήσεις που περνούν μπροστά από τα μάτια μας σε κάθε συνειδητό ή ασυνείδητο scroll. 

Έχετε και εσείς τα δικά σας, αλλά εκεί έξω γίνονται σοβαρά πράγματα που απασχολούν. Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Ώστε έχει εκπομπή η Ελένη Τσολάκη. Ευχάριστο. Πάρταρε η Αθηνά Οικονομάκου. Τα έβαλε με τη Δέσποινα τη Βανδή ο Νίκος Μουρατίδης, θεωρώντας πως είναι ακόμα επίκαιρος. Βασικά και οι δυο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπαθε Δημήτρη Κουτσούμπα. ΟΚ, βασικά, αυτό μας νοιάζει κάπως. 

Τέλος πάντων, οι παρακάτω πέντε ειδήσεις αποτελούν αποδείξεις πως τίποτα δεν βγάζει νόημα πια. 

MasterChef 2023 | Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπαθε Δημήτρη Κουτσούμπα – «Ραπανάκια και μαρούλια…»

Με τρολ και κάπως λογοτεχνική διάθεση έκανε το χρέος του στο MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς, απαγγέλοντας το εξής ποίημα, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας. 

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια
Μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που έχει η αγάπη
Ωραία που είναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία…»

Κοντιζάς meets Κουτσούμπα και κάτι ολοκληρώθηκε μέσα μας. 

Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αρνήθηκε να μιλήσει στο «Πρωινό μας»

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ο Στάθης Σχίζας. Και δεν ήθελε να μιλήσει στο Πρωινό. Δηλαδή στον Λιάγκα. Είναι λέει διαλυμένος. Το διαβάζουμε παντού. Νοιάζεται ο κόσμος. Κάτι του είπε, διαβάζουμε, η Ελευθερία Ελευθερίου μετά από διαφωνία που είχαν. Α, δεν σας νοιάζει. Τέλεια. Προχωράμε. 

Νίκος Μουρατίδης: «Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή»

Με τη Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να τα βάλει ο Νίκος Μουρατίδης, guest κάθε κριτικής επιτροπής των 00s που σεβόταν τον εαυτό της. “Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της”, ανέφερε μεταξύ άλλων και μάλλον πράγματι αναρωτιέται γιατί δεν του μιλάει. 

Ελένη Τσολάκη: Αποχώρηση-βόμβα από το «Open Weekend»

Δυο ειδήσεις σε μια αυτή. Τέλος πάντων. Κανείς δεν ξέρει ποιο αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη, η οποία είναι μεν στο OPEN αλλά συζητά και με τον Ant1, σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτό. Ναι. ΟΚ. Αυτό βασικά. Ναι. 

H Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ

“Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτυ στο οποίο έδωσαν το «παρών» αγαπημένα της πρόσωπα. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έδειχνε να χαίρεται τη βραδιά της, αφού χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής και χαμογελούσε ασταμάτητα”, διαβάζουμε. Ματημπαναγία, ρε παιδιά, ποιος νοιάζεται;