Από τις πολλές αλλόκοτες σκηνές από το αριστούργημα του πολυσύμπαντος του A24, “Everything Everywhere All At Once”, μία που δύσκολα ξεχνιέται είναι όταν μια εκδοχή της Evelyn Wang (Michelle Yeoh) πολεμά δύο φίλους για το τρόπαιο “Ελεγκτής του Μήνα”.

Τα εξίσου εμβληματικά δάχτυλα χοτ ντογκ που ξεπήδησαν από τα δάχτυλα της Έβελιν σε ένα σύμπαν κοστίζουν 55,000 δολάρια, ενώ ένα γεμιστό ρακούν που ονομάζεται Raccacoonie για 90,000 δολάρια. η A24 μπόρεσε να συγκεντρώσει συνολικά 555.725 δολάρια. Τα έσοδα δόθηκαν σε τρεις διαφορετικούς οργανισμούς: το Asian Mental Health Project, το Transgender Law Center και το Laundry Workers Center (το οποίο στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ανθρώπων στις βιομηχανίες πλυντηρίων, αποθηκών και υπηρεσιών τροφίμων). Το πιο επιθυμητό από όλα τα αντικείμενα ήταν το Raccacoonie , μια κούκλα ρακούν που εμφανίζεται σε ένα σύμπαν στην ταινία όπου το ρακούν αποκαλύπτεται ότι βοηθά έναν σεφ στη μαγειρική του, μια αναφορά στην ταινία Ratatouille της Pixar. Το Raccacoonie έφτασε τα 90.000 δολάρια.

https://twitter.com/TransLawCenter?ref_src=twsrc%5Etfw

Για εσάς που δεν έχετε δει την ταινία (πραγματικά, τρέξτε): Παγιδευμένη στη απογοήτευση για το πώς έχει γίνει η ζωή της, η ιδιοκτήτρια πλυντηρίου, Έβελιν Γουάνγκ (Γιο) δέχεται μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα από τη βαρετή πραγματικότητα της όταν παρασύρεται σε μια κοσμική μάχη και της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψει στο πολυσύμπαν. Περνώντας μέσα από τις εναλλακτικές ζωές που θα μπορούσε να έχει ζήσει, η Έβελιν αντλεί από τις αναμνήσεις και τις δεξιότητες των άλλων εαυτών της, συμπεριλαμβανομένου ενός σεφ Teppanyaki και μιας τραγουδίστριας όπερας.