Ειλικρινά, μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει τις μέρες που διανύουμε. Τις μέρες που ακολουθούν την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν το κρύβουμε. Πάντα είχαμε τις υποψίες μας πως ζούμε κατά τύχη, έχοντας βολευτεί σε μια ψευδαίσθηση ασφάλειας και σε μια επίφαση προόδου, αλλά 57 νεκροί ήταν κάτι παραπάνω από ένα τεράστιο συλλογικό χαστούκι. Οι σκέψεις μας συνεχίζουν να είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους. 

Μέσα σε όλα αυτά, η ειδησεογραφία αποδεικνύει πως δεν βγάζει κανένα νόημα αυτός ο κόσμος. Σιχαινόμαστε οικτρά τη λογική “εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμαστε με βλακείες”, αλλά διάολε, πώς να μην το σκεφτείς όταν μέσα σε όλη την οδύνη βλέπουμε ειδήσεις που αφορούν τον κουμπάρο του Γιώργου Μαυρίδη (;) και την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει άποψη για σοβαρότατα θέματα όπως το Survivor;

Το πρόβλημα δεν είναι πως αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ, αλλά πως δεν βγάζει κανένα νόημα και οι παρακάτω πέντε φρέσκες ειδήσεις το αποδεικνύουν. 

Πείραξαν την Πάολα; 

Φαίνεται να έχει προκύψει ολόκληρο ζήτημα με τραγουδιστές που πήραν την απόφαση να τραγουδήσουν τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλαδή. Άνθρωποι νοιάστηκαν, θέλουμε να πούμε, και έγινε ολόκληρο θέμα στα social media. Τα έβαλαν με την Πάολα, τα έβαλαν με τον Βέρτη, αλλά ειλικρινά ο κόσμος καίγεται και μερικά πράγματα φαίνονται ανούσια. Παντελώς ανούσια. Ακόμα και αν περιστρέφονται γύρω από τη συντέλεια. 

“Ο πρίγκγπας Τζορτζ θα έχει καθοριστικό ρόλο στη σκέψη του Καρόλου”, ενημερωνόμαστε από το κοντρόλ

Ο Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να στεφθεί επίσημα μονάρχης και 2 χιλιάδες άτομα πρόκειται να παρευρεθούν στο γεγονός. Ωστόσο, μετά την εκδήλωση, ή ακόμα και από τώρα, αναμένεται να δούμε μια νέα αγγλική παράδοση που σχετίζεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον αδερφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δούμε μερικά νέα βασιλικά ονόματα να χρησιμοποιούνται σε pubs.
Με συνέντευξή του ο Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν οι pubs στην Αγγλία. «Τα ονόματα των pubs συνδέονται με διαφορετικά μέρη της αγγλικής ιστορίας… Πολλές δηλώσεις πίστης στο Στέμμα, κάτι πολύ σημαντικό, οπότε το “The Queen’s Head” ήταν μια δήλωση πίστης ίσως είτε στη βασίλισσα Ελισάβετ Α΄ είτε στη βασίλισσα Βικτώρια», είπε.

Κατερίνα Καινούργιου Vs Ελευθερία Ελευθερίου

H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλεσε “κατίνα” την Ελευθερία Ελευθερίου, ο πραγματικά αχρείαστος σεξισμός της ημέρας.  Βέβαια η Καινούργιου φαίνεται να είναι ενήμερη για την ανουσιότητα της όλης κατάστασης, δηλώνοντας: «Το μόνο που δε με νοιάζει αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Πραγματικά ο κόσμος καγεται… Έχω σοκαριστεί!». 

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ο Γιώργος Μαυρίδης χώρισε και αυτός ο χωρισμός μάλλον κάποιους αφορά 

Πότε παντρεύτηκαν; Πότε χώρισαν; Ποιοι είναι; Έλα, σταμάτα να παριστάνεις τον εξωγήινο. Μπορεί στα αλήθεια να μη νοιάζεσαι, αλλά νοιάζονται οι τηλεοπτικές εκπομπές και θα το καταναλώσεις το gossip με το ζόρι. «Τα παιδιά να ‘ναι καλά και τα δύο, άσχετα αν έγινε ό,τι έγινε. Βέβαια, η ανάρτηση που έκανα στο Instagram δεν έχει να κάνει με αυτό το πράγμα. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ανέφερε , λέει, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο κουμπάρος τους.. Πόσο μας ενδιαφέρει δεν περιγράφεται.

Κάπως down φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης σε νέο του story και ανησυχούμε βαθύτατα

Κάποιοι θορυβήθηκαν από ένα σημερινό στόρι του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος φαίνεται να ποζάρει σκυθρωπός δίπλα σε ένα quote που θα εμπνεύσει νταουνιασμένους Δευτεριάτικα επίδοξους start-uppers. Κρίμα. Πολύ κρίμα.