Μιλάμε για έπος. Ο Σπύρος Σταματόπουλος ντύθηκε Στάθης Ψάλτης, φορώντας ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή, γυαλιά και μαύρη περούκα και καβάλησε μια μηχανή, θυμίζοντας σε όλους τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. Με λουκ βγαλμένο από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80 επέλεξε την κλασική μπλούζα με τη νεκροκεφαλή που φορούσε ο Στάθης Ψάλτης στην ταινία «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ» και καβαλώντας μία από τις μηχανές των ταινιών της εποχής έγινε viral. Στη μηχανή είχε ανέβει και η «Καίτη Φίνου».

https://t.co/avfyaSA23b

Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο των social media και έγινε αμέσως viral με τους χρήστες του διαδικτύου να θυμούνται τον Κυριάκο και την Κούλα.

 

Το “Καμικάζι αγάπη μου” είναι ταινία του 1983 σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Ο Στάθης (Στάθης Ψάλτης) λατρεύει τις μηχανές, η Ρένα (Ρένα Παγκράτη) θέλει όλη την ώρα να χορεύει σε ντίσκο και ο Αλέξης (Σταμάτης Γαρδέλης) τρελαίνεται για τη ροκ μουσική. Πρόκειται για τρία θεότρελα αδέλφια. Κατά τα γυρίσματα, η Βέτα Μπετίνη έπεσε πάνω στον Στάθη Ψάλτη, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του, όπως ο ίδιος έχει αφηγηθεί.

Να πούμε ότι στο το 8ο Καρναβάλι του δήμου το πρόγραμμα είχε και δύο συναυλίες με Τάμτα και Josephine.