Μόνο 62 άτομα συνελήφθησαν στο καρναβάλι της Πάτρας για ναρκωτικά

Ο αριθμός συνολικά είναι μεγαλύτερος.

Μόνο 62 άτομα συνελήφθησαν στο καρναβάλι της Πάτρας για ναρκωτικά

Ο αριθμός συνολικά είναι μεγαλύτερος.


“Εμείς παλιά δεν θέλαμε ναρκωτικά για να περάσουμε καλά” και “δέκα καρναβάλια της Πάτρας ήθελα εγώ”, θα σας πουν οι παλιοί. Και μπράβο τους. Αλλά τι να κάνουμε, στο 2023 ζούμε και το 2023, κυκλοφορούν και ναρκωτικά, όχι όπως τότε που έκαναν μόνο LSD. Κάτσε, ναρκωτικό δεν είναι αυτό; Τέλος πάντων, στο θέμα μας.

Σε 104 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, στο πλαίσιο ελέγχων το τριήμερο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και καταπολέμησης του παρεμπορίου. Κάτι για μπίρες σε σχολική τσάντα μας μυρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 24 Φεβρουαρίου έως και σήμερα το πρωί ελέχθησαν 2.092 άτομα και προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 233 άτομα. Από τα 233, τελικά συνελήφθησαν τα 104, εκ των οποίων 62 για κατοχή ναρκωτικών, 13 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων (τι έγινε ρε παιδιά;), διότι κατείχαν μαχαίρια και αναδιπλούμενους σουγιάδες, οκτώ άτομα για κλοπές, τέσσερις για υπαίθριο εμπόριο και 17 για λοιπά αδικήματα.

Καλά πήγε.

Επίσης, κατασχέθηκαν 145,4 γραμμάρια κάνναβης, 15,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,3 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά δισκία. Παράλληλα, κατά την διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 367 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 40 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και 24 παραβάσεις του άρθρου 47 περί Κ.Ο.Κ., για λειτουργία υπαίθριων ψησταριών.

Όσον αφορά στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια των ελέγχων 1.040 είδη καρναβαλιού και φιάλες ποτών. Αφήστε τα παιδιά ήσυχα ρε.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα