Φαίνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος ξεμένει από επιλογές καλλιτεχνών για την επερχόμενη στέψη του. Πριν από λίγο καιρό, η τραγουδίστρια Adele και ο Εντ Σίραν έγιναν πρωτοσέλιδα ως οι πρώτοι τραγουδιστές που απέρριψαν την πρόσκληση του βασιλιά Καρόλου να εμφανιστεί στη στέψη του, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 7 Μαΐου. Ο Εντ Σίραν βρήκε τουλάχιστον μια δικαιολογία για να αρνηθεί την πρόσκληση (έχει μια συναυλία στο Τέξας μόλις την προηγούμενη μέρα), η Adele δεν είχε καμία  υποχρέωση και απλά δεν ήθελε να εμφανιστεί. Καμία δέσμευση στην ατζέντα, καμία συναυλία, αλλά φαίνεται ότι θα χρειάστηκε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να πει «Όχι, ευχαριστώ», ή έτσι λέει η εφημερίδα The Sun που βασίζεται σε «πολύ αξιόπιστες πηγές». Προχωράμε στο πιο διάσημο εξαγώγμο προϊόν του Νησιού, τις Spice Girls που επρόκειτο να επανενωθούν. Ωστόσο, το απέρριψαν επίσης. Ο Σερ Έλτον Τζον μπορεί να είναι διαθέσιμος – όχι. Είναι και αυτός σε περιοδεία. Το ίδιο και ο Χάρι Στάιλς. Πολλά τα άκυρα.

https://t.co/pJKpQsOuY1

Στα 74 του, μόλις 50 πίσω από τη μητέρα του, βρίσκεται πολύ κοντά στην πιο συναρπαστική μέρα της ζωής του, τη μοναδική που περίμενε περισσότερο από τον γάμο του με την Καμίλα. Η επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου θα είναι η πρώτη από τον Ιούνιο του 1953, όταν είχε στεφθεί βασίλισσα η μητέρα του, Ελισάβετ.  Και πικραίνεται ο δόλιος από τη Μέγκαν και τους Άγγλους τραγουδιστές. Ο Κάρολος και η βρετανική κυβέρνηση θα ξοδέψουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια στις εορταστικές εκδηλώσεις της στέψης. Πεταμένα λεφτά, αν μας ρωτάς. Αυτή θα είναι λιγότερο πολυέξοδη από την τελετή της μητέρας του πριν από 70 χρόνια, σε μια αντανάκλαση της κρίσης που βιώνουν πολλοί Βρετανοί.

https://t.co/42NUzwgZL1

Ο ίδιος έχει ζητήσει να υπάρχει στην τελετή ελληνορθόδοξη βυζαντινή μουσική, ως φόρο τιμής στον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο. Η ιστορική τελετή στέψης της 6ης Μαΐου θα έχει ελληνικό χρώμα, αφού μαέστρος της χορωδίας που θα ψάλλει θα είναι ο καθηγητής Αλέξανδρος Λίγκας.